Maak een afspraak
088 2200 200

Het voorjaar is in volle gang. Een goed moment om er weer eens lekker op uit te gaan in eigen land! Want Nederland biedt tal van mooie bestemmingen voor een leuk weekendje weg. In mei geven wij drie van deze heerlijke weekendjes -aan de kust- weg. Ben je er ook aan toe om er een paar dagen in eigen land op uit te gaan én kun je de hulp van onze studenten bij jouw computer, tablet, smartphone of één van je andere digitale apparaten goed gebruiken? Maak dan vandaag nog een afspraak.

Want tijdens de Studentaanhuis ‘Eropuit weken’ maakt iedereen die in mei ‘Hulp aan Huis’ of ‘Hulp op Afstand’ heeft van één van onze studenten automatisch kans op een lekker weekendje weg in eigen land.

Dit jaar hebben wij drie mooie bestemmingen aan de kust uitgezocht:

  1. Bergen aan Zee
  2. Vlieland
  3. Scheveningen

Iedereen maakt kans

Of je nu een back-up wilt maken van al je belangrijke bestanden, hulp nodig hebt bij het aansluiten van wifi/internet of je e-mail goed wilt laten instellen. Het maakt niet uit waar je de hulp voor inschakelt. Iedereen die tussen 1 en 31 mei een afspraak heeft met één van onze slimme studenten, dingt automatisch mee naar de geweldige weekendjes weg!

Maak nu de afspraak

€ 9,- Voorfietskosten

Per afspraak

+

€ 7,50 per kwartier*

*Minimale afname is 30 min.

€ 12,- per jaar

Gaat in bij de eerste afspraak

Voor onze hulp aan huis rekenen wij per afspraak € 9,- voorfietskosten en € 7,50 per kwartier. Iedereen die gebruikt maakt van de hulp van onze studenten wordt bij de eerste afspraak lid.

De afspraak is snel gemaakt!

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het instellen van je back-up? Of heb je een andere vraag voor onze studenten? De afspraak is snel gemaakt! Heb je tussen 1 en 31 mei een afspraak? Dan maak je automatisch kans op een weekendje weg!

  • Wij zijn op werkdagen van 9.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdagen van 9.00 uur tot 13.00 uur te bereiken via 088 2200 200
  • Je kunt een afspraak aanvragen via onderstaand formulier.

Hulp nodig met het aanvragen van een afspraak?

Bel: 088 2200 200

Een klant die geholpen wordt door een student van Studentaanhuis

Vraag een afspraak aan

Klantnummer vergeten?
Een klant die geholpen wordt door een student van Studentaanhuis

Vraag zelf een afspraak aan

Vraag een afspraak aan

Vul onderstaande gegevens volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag een afspraak aan

Zelf een student inplannen

Meer info...

Minder info...

Voor alle klanten van Studentaanhuis is het mogelijk om online zelf een afspraak te boeken met een van onze studenten. Dit kan voor een groot aantal vragen of problemen. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Inplannen

Ik wil een afspraak aanvragen

Meer info...

Minder info...

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. Dit gebeurt vaak nog dezelfde dag. Bij drukte kan het zijn dat je de volgende werkdag gebeld wordt.

Een klant die geholpen wordt door een student van Studentaanhuis

Vraag een afspraak aan

Ben je al een klant van Studentaanhuis?