088 2200 200 Maak een afspraak

Fikse novemberkorting

Periode verlengd t/m zondag 8 December!

Heb je last van een trage computer? Kan deze een goede opschoonbeurt gebruiken? Lukt het niet om de software updates op jouw tablet of smartphone te installeren? Of heb je een andere vraag over bijvoorbeeld je printer, digitale camera of slimme thermostaat? Maak dan t/m 8 december een afspraak met één van onze slimme studenten en profiteer van onze fikse novemberkorting!

Hulp aan Huis én Hulp op Afstand

Heb je tussen 1 november en 8 december een afspraak met één van onze slimme studenten aan huis? Dan ontvang je maar liefst 5 euro korting op de totale kosten van de afspraak.

Ook voor Hulp op Afstand afspraken hebben wij een mooie, fikse korting. Je krijgt 50% korting op de Opstartkosten.

Maak een afspraak en profiteer van onze fikse novemberkorting

Gebruik deze periode om je digitale veiligheid op orde te brengen, een back-up te maken van alle belangrijke bestanden en gegevens of om onze Computer-APK uit te laten voeren.

Geef tijdens een 'Hulp aan Huis'-afspraak de kortingscode: SAH-NOV-2019 aan de student. De student zorgt er dan voor dat de 5 euro korting direct wordt toegepast op de kosten van de afspraak.

Heb je een 'Hulp op Afstand'-afspraak? Geef dan de kortingscode: HOA-NOV-19 door aan onze student en de 50% korting op de Opstartkosten wordt verrekend.

Klik hier voor de actievoorwaarden

Maak een afspraak

Winterklaar

Maak al je apparaten vast ‘Winterklaar’. Juist in de winter maken we vaker gebruik van onze computer, tablet, smartphone en alle andere digitale apparaten. Na verloop van tijd raken apparaten vol en vervuild met ongebruikte bestanden en programma’s en dit brengt risico’s met zich mee. Wij kunnen je er niet vaak genoeg op wijzen dat regelmatig onderhoud en het opschonen van apparaten erg belangrijk is.

Een goede, veilig en snelle computer?

Laat de Studentaanhuis Computer-APK uitvoeren. Met onze Computer-APK voorkom je dat problemen zich opstapelen. Onze student controleert de desktop of laptop aan de hand van 12 essentiële punten voor een veilige, snelle en goed werkende computer:

 • Een ingesteld wachtwoord,
 • een veilig wachtwoord,
 • het wifinetwerk,
 • de virusscanner,
 • de firewall,
 • de aanwezigheid van ongewenste programma’s,
 • vrije ruimte op de harde schijf,
 • de netwerkkaart,
 • het besturingssysteem
 • automatische updates,
 • de webbrowser,
 • en de updates voor de webbrowser.

Zo ben je er zeker van dat je veilig en snel gebruik kunt blijven maken van je apparaten en verleng je de levensduur. Je ontvangt altijd een rapport van de uitgevoerde Computer-APK. Voldoet jouw computer volledig aan deze Checklist? Dan krijg je van ons het Studentaanhuis Computer-APK certificaat met ons Keurmerk.

De afspraak is snel gemaakt!

Zorg dat al je apparaten winterklaar zijn. Dit geldt niet alleen voor je computer of laptop, maar ook voor de tablet, smartphone en alle andere apparaten die aan een netwerk gekoppeld zijn.

En heb je tussen 1 november en 8 december een afspraak? Dan ontvang je onze fikse novemberkorting.

Maak een afspraak

De ondersteuning voor Windows 7 stopt

Microsoft stopt met het ondersteunen van Windows 7. Vanaf 14 januari 2020 wordt het systeem niet meer geüpdatet en is het niet meer veilig om met een computer die op Windows 7 draait te internetten. Omdat beveiligingslekken dan niet meer worden gerepareerd, wordt uw computer kwetsbaar voor hackers en anderen met verkeerde bedoelingen.

Heb jij nog een computer met Windows 7?

Dan zijn er drie dingen die je kunt doen:

 1. Gebruik de computer na 14 januari 2020 alleen nog maar zonder internet.
 2. Upgrade uw computer naar Windows 10. Check of uw computer dit systeem aan kan.
 3. Kies voor een nieuwe computer. 

Onze studenten helpen u hier natuurlijk graag bij, zodat u veilig kunt blijven internetten.

€ 9,- Voorfietskosten

Per afspraak

+

€ 8,- per kwartier*

*Minimale afname is 30 min.

€ 12,- per jaar

Gaat in bij de eerste afspraak

Vraag een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Klantnummer vergeten?

Vraag zelf een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Vraag een afspraak aan

Vul onderstaande gegevens volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag een afspraak aan

Zelf een student inplannen

Meer info...

Minder info...

Voor alle klanten van Studentaanhuis is het mogelijk om online zelf een afspraak te boeken met een van onze studenten. Dit kan voor een groot aantal vragen of problemen. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Inplannen

Ik wil een afspraak aanvragen

Meer info...

Minder info...

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. Dit gebeurt vaak nog dezelfde dag. Bij drukte kan het zijn dat je de volgende werkdag gebeld wordt.

Een klant die geholpen wordt door een student van Studentaanhuis

Vraag een afspraak aan

Ben je al een klant van Studentaanhuis?

Hulp nodig bij het aanvragen van een afspraak?

Bel: 088 2200 200

Zelf online je student inplannen?

Als bestaande klant kun je ook direct zelf een afspraak inboeken met één van onze slimme studenten. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Boek student in
Fikse novemberkorting