Hulp bij computer-installatie

Gefeliciteerd, u heeft een nieuwe computer! Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk aan de slag. Maar eerst moet de computer worden aangesloten en ingesteld... hoe pakt u dat aan? Eén van onze studenten komt graag bij uw langs voor een snelle en juiste computer-installatie. Hij of zij geeft u ook handige tips voor een veilig gebruik van uw computer.

Onze studenten helpen u graag, bijvoorbeeld door:

  • De computer aan te sluiten

U heeft de computer uitgepakt. Maar dan… waar moeten al die vele kabeltjes en snoertjes eigenlijk in? Onze student helpt u om de computer goed aan te sluiten en laat u zien welk snoer waarvoor dient.

  • Software en besturing te installeren

Onze student kan voor u elk besturingssysteem installeren, waaronder Microsoft Windows of Apple OS X. Ook andere software kunnen wij installeren, bijvoorbeeld voor Microsoft Office of voor uw printer.

  • De nodige hardware te installeren

We maken de computer-installatie compleet door al uw hardware aan te sluiten: van toetsenbord en muis tot uw printer. De student zet alle instellingen goed én zorgt ervoor dat alles wordt aangepast op uw voorkeuren.

Afspraak maken?

Vraag nu een volledige computer-installatie aan. Bel ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur op 0900 200 12 12 (60ct per gesprek) en maak een afspraak met één van onze studenten. Of vul het online aanvraagformulier in. Binnen twee dagen kan een student vaak al bij u zijn om u te helpen.

0

Studenten actief

Wij zijn altijd op zoek naar meer slimme economie- en computerstudenten.

0

Huishoudens maken gebruik van onze service

In 2016 werd 97% van de problemen bij het eerste bezoek opgelost.

0

Klantenwaardering

De gemiddelde waardering die klanten ons geven op Trustpilot.

De Computer-APK met ‘Veilig Online Check’

De computer-installatie is voltooid. U kunt nu weer veilig aan de slag. Maar hoe voorkomt u dat de computer na verloop van tijd traag wordt of besmet raakt met een virus? Laat jaarlijks de Computer-APK met ‘Veilig Online Check’ uitvoeren.

Onze student checkt uw pc op 15 essentiële punten en past zo nodig direct de instellingen aan. Hij of zij geeft u tijdens deze APK ook tips voor veilig internetten en stelt uw computer zo in dat de beveiliging up-to-date is.

De Studentaanhuis.nl Cadeaubon

Gunt u een ander ook een optimale computer-installatie? Kent u iemand met een nieuwe computer die er niet goed uitkomt? Geef hem of haar de Studentaanhuis.nl Cadeaubon en verras met een computerhulp- of les aan huis. 
Klik hier

Kosten zijn per afspraak
Fiets

Voorfietskosten

€ 9 per afspraak

*Minimale afname is 30 min.
Klok

Kwartier tarief

€ 7,50 per kwartier*

Gaat in bij de eerste afspraak
Lidmaatschap

Het lidmaatschap

€ 12 per jaar