Hulp bij computer-installatie

Gefeliciteerd, je hebt een nieuwe computer! Natuurlijk wilt je zo snel mogelijk aan de slag. Maar eerst moet de computer worden aangesloten en ingesteld... hoe pak je dat aan? Eén van onze studenten komt graag bij je langs voor een snelle en juiste computer-installatie. Hij of zij geeft ook handige tips voor een veilig gebruik van uw computer.

Onze studenten helpen je graag, bijvoorbeeld door:

  • De computer aan te sluiten

Je hebt de computer uitgepakt. Maar dan… waar moeten al die vele kabeltjes en snoertjes eigenlijk in? Onze student helpt je om de computer goed aan te sluiten en laat je zien welk snoer waarvoor dient.

  • Software en besturing te installeren

Onze student kan elk besturingssysteem installeren, waaronder Microsoft Windows of Apple OS X. Ook andere software kunnen wij installeren, bijvoorbeeld voor Microsoft Office of voor de printer.

  • De nodige hardware te installeren

We maken de computer-installatie compleet door al jouw hardware aan te sluiten: van toetsenbord en muis tot de printer. De student zet alle instellingen goed én zorgt ervoor dat alles wordt aangepast naar jouw voorkeuren.

Afspraak maken?

Vraag nu een volledige computer-installatie aan. Bel ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur op 088 2200 200 en maak een afspraak met één van onze studenten. Of vul het online aanvraagformulier in. Binnen twee dagen kan een student vaak al bij je zijn om je te helpen.

0

Studenten actief

Wij zijn altijd op zoek naar meer slimme computerstudenten.

0

Huishoudens maken gebruik van onze service

In 2017 werd 97% van de problemen bij het eerste bezoek opgelost.

0

Klantenwaardering

De gemiddelde waardering die klanten ons geven op Trustpilot.

De Computer-APK met ‘Veilig Online Check’

De computer-installatie is voltooid. Je kunt nu weer veilig aan de slag. Maar hoe voorkom je dat de computer na verloop van tijd traag wordt of besmet raakt met een virus? Laat jaarlijks de Computer-APK met ‘Veilig Online Check’ uitvoeren.

Onze student checkt de pc op 15 essentiële punten en past zo nodig direct de instellingen aan. Hij of zij geeft je tijdens deze APK ook tips voor veilig internetten en stelt de computer zo in dat de beveiliging up-to-date is.

De Studentaanhuis-cadeaubon

Gun jij een ander ook een optimale computer-installatie? Ken je iemand met een nieuwe computer die er niet goed uitkomt? Geef hem of haar de Studentaanhuis-cadeaubon en verras diegene met een digitale hulp- of les aan huis. 
Klik hier

Kosten zijn per afspraak
Fiets

Voorfietskosten

€ 9 per afspraak

*Minimale afname is 30 min.
Klok

Kwartier tarief

€ 7,50 per kwartier*

Gaat in bij de eerste afspraak
Lidmaatschap

Het lidmaatschap

€ 12 per jaar