Computer-reparatie aan huis

Lopen uw programma’s steeds vast of start uw computer steeds trager op? U wilt deze computerproblemen snel oplossen, het liefst gewoon thuis. Zoekt u iemand die vlot en vakkundig de situatie opneemt en – indien mogelijk - per direct de computer-reparatie uitvoert? Maak dan een afspraak voor een ‘student aan huis’.

Wij helpen met computer-reparatie, bijvoorbeeld door:

  • Uw besturingssysteem te resetten

Het installeren en resetten van besturingssystemen (zoals Windows) helpt u vaak al uit de brand. Van besturingsprogramma’s komen vaak nieuwe versies uit, het is daarom belangrijk om deze regelmatig bij te werken.

  • Updates te installeren

Problemen met updates is de meest voorkomende reden van het niet goed werken van de computer. Updates zijn van belang om uw computer goed te laten functioneren. De student legt u ook graag uit hoe dit zelf bijhoudt.

  • Een virus te verwijderen

Ook een virus kan de oorzaak zijn van computerproblemen, zoals een computer die plotseling (veel) trager wordt. De student kan het virus verwijderen van uw pc en goede antivirussoftware installeren of bijwerken.

Afspraak maken?

Werkt uw computer niet meer naar behoren? Maak dan direct een afspraak met een student voor een snelle en vakkundige computer-reparatie. Bel op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur met 0900 200 12 12 (60ct per gesprek) of vul het aanvraagformulier in.

Wij bellen u binnen één of twee werkdagen terug tussen om een afspraak te maken. Vaak kan er al binnen twee dagen een student bij u langskomen, overdag of ’s avonds en ook in het weekend.

0

Studenten actief

Wij zijn altijd op zoek naar meer slimme economie- en computerstudenten.

0

Huishoudens maken gebruik van onze service

In 2016 werd 97% van de problemen bij het eerste bezoek opgelost.

0

Klantenwaardering

De gemiddelde waardering die klanten ons geven op Trustpilot.

Pivéles van een student?

Heeft u vragen over veilig internetten, e-mail, Word en Excel? Maak een afspraak voor een privéles aan huis en u hoort er alles over.

Tijdens de les legt onze student u stap voor stap uit hoe het werkt. U kunt ook een lijstje voorbereiden met een aantal computervragen naar keuze. Dan behandelt de student deze tijdens de les.

De Studentaanhuis.nl Cadeaubon

Wilt u een ander uit de brand helpen met een computer-reparatie, al dan niet in combinatie met een les aan huis? Geef dan een Studentaanhuis.nl Cadeaubon.
Klik hier

Kosten zijn per afspraak
Fiets

Voorfietskosten

€ 9 per afspraak

*Minimale afname is 30 min.
Klok

Kwartier tarief

€ 7,50 per kwartier*

Gaat in bij de eerste afspraak
Lidmaatschap

Het lidmaatschap

€ 12 per jaar