Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Algemene Vragen

Heb je een vraag anders dan over een (geplande of voltooide) afspraak, een betaling of over het abonnement, dan vind je hieronder de meeste gestelde vragen reeds beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen, bel dan op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdagen van 10:00 tot 14:00 uur met 088 2200 200. Ook kun je ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel: 088 2200 200

Veelgestelde vragen

Tijdens werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdagen van 10:00 uur tot 14:00 uur op telefoonnummer 088 2200 200. Buiten deze tijden kun je het contactformulier of het online afsprakenformulier invullen. Deze formulieren worden op werkdagen en op volgorde van binnenkomst behandeld.

Studentaanhuis.nl, Euclideslaan 253, 3584 BV Utrecht

Wij hebben in bijna heel Nederland studenten beschikbaar. Onze medewerkers kunnen je precies vertellen of dat ook bij jou in de omgeving is.

Bekijk hier onze tarieven. Wij hebben géén toeslag voor afspraken die in de avond en/of in het weekend plaatsvinden. Al onze tarieven zijn inclusief btw.

Nee, wij bieden iedereen die dat wil de mogelijkheid om een abonnement bij ons te nemen. Met ons abonnement geniet je van veel verschillende voordelen. Zo roep je de hulp van onze studenten in tegen een lager tarief, ontvang je regelmatig kortingen en winacties, krijg je een uitgebreidere Mijn Studentaanhuis-omgeving en kan je voordelen krijgen bij onze partners.

Zeven dagen per week van 8:00 uur tot 22:00 uur kunnen de studenten hun beschikbaarheid opgeven. De inzetbaarheid is onder andere afhankelijk van hun studierooster.

Ja, onze studenten geven ook les en uitleg. Je zit hierbij zelf achter de computer of je bedient het digitale apparaat. De student legt in jouw tempo uit wat je wilt en wat je moet weten. Je bepaalt zelf welk lesprogramma je wenst en hoe lang je les wilt. Je kunt dit afstemmen met de student.

Nee, onze studenten werken tot aan de schroevendraaier en vervangen dus geen hardware. Wel sluiten zij hardware aan en installeren deze.

Al onze studenten volgen een ICT-opleiding op minimaal MBO-niveau 4, of hebben deze afgerond en volgen nu een andere studie.

Nee, wij maken de afspraak samen met je op een gewenst tijdstip. De student doet zijn uiterste best om op de afgesproken tijd bij je te zijn. Wel komen onze studenten met de fiets of zijn ze afhankelijk van het openbaar vervoer. Hierdoor kan het zijn dat de student iets eerder of tot 15 minuten later dan de afgesproken tijd bij je aankomt.

Doordat de studenten vaak rechtstreeks vanuit college komen, nemen zij enkel de afspraakformulieren mee en een usb-stick met algemene, legale programma's. Deze hebben zij bij het uitvoeren van hun werk meestal nodig.

Ja, in onze eigen webshops kun je softwarepakketten aanschaffen en hardware. Onze studenten kunnen je adviseren wat je het beste kunt aanschaffen en helpen je graag bij de installatie hiervan.

Heb je een klacht of (service)vraag, vul dan het contactformulier volledig in en ons serviceteam neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

Alle Algemene Vragen | Studentaanhuis