Bel ons Maak een afspraak

Het coronavirus heeft ons inmiddels al een jaar lang in z’n greep; een jaar van veel thuiswerken en veel thuis zijn. Het begin van de lente is hopelijk de start van betere tijden.

Een mooi en goed moment om te zorgen dat uw computer en andere apparaten weer helemaal virusvrij, schoon en up-to-date zijn. Want de kans dat deze apparaten door het intensieve gebruik vervuild zijn geraakt is heel erg groot. Een goede controle en opschoonbeurt is dan precies wat er nodig is.

50% korting op de Lente Computer-APK Check

Ook bij Studentaanhuis kijken we uit naar betere tijden en vinden we het belangrijk dat iedereen digitaal-fris en -schoon aan de lente begint. Daarom hebben we vanaf de start van de lente een mooie korting van 50% op de Voorfiets- of Opstartkosten bij een afspraak voor een Lente Computer-APK Check. Deze actie loopt van 21 maart tot en met 30 april 2021.

Onder het motto ‘Een virusschone wereld, ook voor uw digitale apparaten’, is dit dus hét moment om onze Lente Computer-APK Check uit te laten voeren. Met de Lente Computer-APK Check ben je er zeker van dat je computer up-to-date is, deze snel en prettig werkt en goed beveiligd is. Regelmatig goed onderhoud zorgt er daarnaast meteen voor dat de computer langer meegaat en je dus uiteindelijk kosten bespaart.

Maak nu meteen de afspraak (dit kan ook via Hulp op Afstand) en laat een van onze studenten de Lente Computer-APK Check uitvoeren zodat je computer snel weer virusvrij, schoon, veilig en up-to-date is.

Om de korting toe te laten passen op deze afspraak, geef je bij het afrekenen de volgende kortingscode aan de student: LenteAPK21

Maak een afspraak

Veilig en zonder problemen

Het is belangrijk dat je computer goed, veilig en snel werkt, zonder problemen of foutmeldingen. Door onze Lente Computer-APK Check te laten uitvoeren kun je je apparaat blijven gebruiken zoals je wilt, zonder dat je risico loopt om gehackt te worden of dat je apparaat ineens crasht.

Bij deze jaarlijkse onderhoudsbeurt, net zoals de APK voor je auto, controleren wij jouw computer op 12 essentiële punten. Voldoet de computer aan deze punten, dan ben je er zeker van dat deze goed beveiligd is, dat het apparaat goed werkt en langer meegaat.

Voldoet je computer bij deze Check niet aan de 12 essentiële punten, dan gaat de student natuurlijk meteen aan de slag om dit te fixen.

Lente Computer-APK Check: 12 essentiële punten

Tijdens onze Lente Computer-APK controleren wij je desktop of laptop aan de hand van 12 essentiële punten voor een veilige computer:

 • Een ingesteld wachtwoord,
 • een veilig wachtwoord,
 • het wifinetwerk,
 • de virusscanner,
 • de firewall,
 • de aanwezigheid van ongewenste programma’s,
 • vrije ruimte op de harde schijf,
 • de netwerkkaart,
 • het besturingssysteem,
 • automatische updates,
 • de webbrowser,
 • en de updates voor de webbrowser.

Naast de 12 essentiële punten kijkt de student ook naar andere dingen die opvallen en die wellicht belangrijk voor jouw persoonlijke situatie kunnen zijn. Dit advies zal ter plekke met je besproken worden.

Studentaanhuis Computer-APK Keurmerk

Zodra de computer aan alle 12 essentiële punten voldoet, ontvang je het Studentaaanhuis Computer-APK Keurmerk. Hiermee ben je er zeker van dat je computer veilig is en goed werkt en kun je iedereen laten zien dat je een gecontroleerde en veilige computer hebt.

Wil jij ook het Studentaanhuis Computer-APK keurmerk? Maak dan nu een afspraak en laat met 50% korting op de Voorfiets- en Opstartkosten de Lente Computer-APK Check uitvoeren.
Je kunt de afspraak zelf maken in je Mijnstudentaanhuis omgeving, via 088 2200 200 of door het afsprakenformulier hieronder in te vullen.

Ja, ik wil graag de Lente Computer-APK Check

Klik op onderstaande afbeelding om onze Computer-APK video te bekijken.

Let op! De korting is uitsluitend geldig op de Lente Computer-APK Check afspraken die plaatsvinden tussen 21 maart en 30 april 2021. Het is niet mogelijk om de korting achteraf toe te laten passen.
Kijk voor alle actievoorwaarden op de actievoorwaardenpagina.

Vraag een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Klantnummer vergeten?

Vraag zelf een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Vraag een afspraak aan

Vul onderstaande gegevens volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag een afspraak aan

Zelf een student inplannen

Meer info...

Minder info...

Voor alle klanten van Studentaanhuis is het mogelijk om online zelf een afspraak te boeken met een van onze studenten. Dit kan voor een groot aantal vragen of problemen. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Inplannen

Ik wil een afspraak aanvragen

Meer info...

Minder info...

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. Dit gebeurt vaak nog dezelfde dag. Bij drukte kan het zijn dat je de volgende werkdag gebeld wordt.

Een klant die geholpen wordt door een student van Studentaanhuis

Vraag een afspraak aan

Ben je al een klant van Studentaanhuis?

Hulp nodig bij het aanvragen van een afspraak?

Bel: 088 2200 200

Onze klanten beoordelen ons met een 9,0

Zelf online je student inplannen?

Als bestaande klant kun je ook direct zelf een afspraak inboeken met één van onze slimme studenten. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Boek student in
De Lente Computer-APK Check