088 2200 200 Maak een afspraak

Nazomer in de pocket

De zomer loopt langzaam op zijn einde. De maand september is dan ook bij uitstek de maand om nog even lekker na te zomeren. Dat wilt u toch ook? Wij hebben deze maand een super leuke actie, waarmee je de nazomer in de pocket hebt!

Fantastische nazomerse prijzen

Een manier om heerlijk na te genieten van de zomer is bijvoorbeeld je prachtige, digitale vakantiefoto’s nog eens terugkijken. Helaas belanden deze vakantiefoto’s vaak ergens in een mapje op de computer of blijven ze ongeordend op de smartphone of tablet staan. Dat is natuurlijk erg jammer.

Onze studenten helpen je graag deze mooie foto’s te ordenen, er een goede back-up van te maken, te synchroniseren en zij kunnen je uitleggen hoe je bijvoorbeeld een digitaal fotoboek maakt.

Heb je tussen 1 en 30 september 2019 een afspraak met één van onze slimme studenten voor hulp bij je digitale foto’s of voor een andere vraag over één of meer van je digitale apparaten? Dan maak je elke dag in september kans op geweldige prijzen!

  • Pocket fotoprinter (Elke dag): Elke dag geven wij een HP Sprocket Mobiele fotoprinter weg! Hiermee kun je de leuke foto's op je smartphone direct uitprinten. De printer heeft een compact formaat, zo heb je écht de nazomer in de pocket!

    10 foto’s, draadloos, Bluetooth-versie 3.0, Micro-USB B, 116 mm x 75 mm x 23 mm, Accu/Batterij oplaadtijd: 1,5 uur.

  • Pocket fotoboek (150x): Ook geven wij elke dag vijf cadeaubonnen voor een pocketfotoboek weg voor 19 foto’s! Dit handige boekje neem je makkelijk overal mee naartoe. Zo kun je al je herinneringen met iedereen delen en nog even nagenieten van de zomer.

    Bon t.w.v. €7,- voor 19 foto’s, uit te breiden tot 78 foto’s, te maken op computer, tablet en smartphone, in verschillende formaten beschikbaar.

Klik hier voor de actievoorwaarden

Wij fixen het wel!

Wil je ook nog even lekker nazomeren? Lukt het niet om een goede back-up te maken? Of heb je een andere vraag aan onze studenten? Maak dan snel een afspraak en ding mee naar te gekke nazomerse prijzen!

Maak een afspraak

Digitale vakantiefoto's

Voor bijna iedereen zijn foto’s een zeer waardevol bezit, maar niet iedereen gaat hier zorgvuldig mee om. Met onderstaand stappenplan breng je orde en structuur aan en weet je precies hoe je digitale foto’s veilig kunt bewaren.

  1. Maak op je smartphone, tablet en digitale camera een kritische selectie van je foto’s en verwijder onscherpe, mislukte en dubbele foto’s.
  2. Sla al je foto’s op één plek op, bijvoorbeeld op de computer.
  3. Maak mappen aan, waarin je bij elkaar horende foto’s opslaat.
  4. Nadat je al je digitale foto’s op één plek hebt opgeslagen en in bijbehorende mappen geordend hebt, is het ontzettend belangrijk dat je een back-up maakt van deze foto’s en andere belangrijke bestanden!

Lukt het niet om je foto’s te ordenen? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken en automatisch instellen van een back-up?

Wij fixen het wel!

Maak een afspraak

Afspraakformulier

Vraag een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Klantnummer vergeten?

Vraag zelf een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Vraag een afspraak aan

Vul onderstaande gegevens volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag een afspraak aan

Zelf een student inplannen

Meer info...

Minder info...

Voor alle klanten van Studentaanhuis is het mogelijk om online zelf een afspraak te boeken met een van onze studenten. Dit kan voor een groot aantal vragen of problemen. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Inplannen

Ik wil een afspraak aanvragen

Meer info...

Minder info...

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. Dit gebeurt vaak nog dezelfde dag. Bij drukte kan het zijn dat je de volgende werkdag gebeld wordt.

Een klant die geholpen wordt door een student van Studentaanhuis

Vraag een afspraak aan

Ben je al een klant van Studentaanhuis?

Hulp nodig bij het aanvragen van een afspraak?

Bel: 088 2200 200

Zelf online je student inplannen?

Als bestaande klant kun je ook direct zelf een afspraak inboeken met één van onze slimme studenten. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Boek student in
De nazomer in de pocket | Studentaanhuis