Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?Blijft jouw Acer laptop hangen bij het opstarten? En lijkt niets meer te werken? Onze ruim 1.000 ervaren IT-studenten weten raad en lossen het op.

Last van een Acer laptop die blijft hangen bij het opstarten? Heel vervelend, vooral als je niet de kans krijgt daar iets aan te doen. Heb je de laptop al talloze keren opnieuw opgestart en allerlei resets geprobeerd, maar lijkt er niets te helpen? Helaas hebben veel mensen Acer laptop opstartproblemen.

De computer komt niet voorbij een punt in de opstartprocedure, waardoor het lastig is om daar zelf iets aan te doen. Heb je het opstarten al vaak geprobeerd en lijkt er geen verbetering in te zitten? Dan kunnen wij je helpen met de problemen op jouw computer.

Hulp bij Veilige Modus en opnieuw installeren

Komt de laptop niet voorbij het opstartscherm? Zowel bij een Acer als de andere merken kan er helaas van alles aan de hand zijn. Zit je zelf met de handen in het haar, bijvoorbeeld omdat je de laptop snel weer nodig hebt of je de gegevens daarop niet kwijt wilt raken? Er is eigenlijk sprake van een computer die vastloopt. Daar kunnen onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten je gelukkig goed bij kunnen helpen.

We starten de laptop op in de Veilige Modus, waarmee we in de meeste gevallen al een stap verder komen. In sommige gevallen lukt het daarmee zelfs om het probleem meteen voor je op te lossen. En lukt dat niet? We kunnen je helpen met het opnieuw installeren daarvan. We voorkomen dat jouw Acer laptop blijft hangen bij het opstarten, zodat je weer de kans krijgt om daar gebruik van te maken.

Blijft jouw Acer laptop hangen bij het opstarten of zoek je hulp bij andere computerproblemen? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier. Wij fixen het wel!

Terug
Acer laptop blijft hangen bij opstarten: dit kun je eraan doen