Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Jouw laptop of computer loopt vast: wat kun je daar aan doen? Wachten is vaak de eerste keuze, totdat er na een kwartier echt niets lijkt te gebeuren. Verandert er niets op het scherm en kun je met de muis of het toetsenbord niets meer doen? Dan is jouw PC of Mac vastgelopen.

Loopt jouw laptop steeds vast of blijft de computer hangen en kun je daar niets meer mee doen? Neem dan snel contact met ons op via 088 2200 200. We brengen samen de problemen in kaart en plannen de afspraak direct voor je in. Eén van onze ervaren IT-studenten komt vervolgens bij je langs om het probleem op te lossen.

Trustpilot: “De student heeft mij heel goed geholpen met mijn vastgelopen computer, probleem is verholpen en hij heeft mij duidelijk geïnstrueerd hoe nu verder. Daarbij was hij ook geduldig en vriendelijk.” - Yvonne (5 sterren)

PC loopt vast: trek de stekker er niet uit

Loopt jouw PC regelmatig vast of is de computer nu een keer echt blijven hangen? Het is belangrijk om de stekker er niet zomaar uit te trekken. Dat schakelt de computer wel uit, maar dat kan leiden tot het verlies of de onherstelbare beschadiging van belangrijke gegevens.

Zowel Windows als een Apple loopt vast en het is belangrijk om hier heel voorzichtig mee te zijn. Wij gaan na wat er aan de hand is. Blijkt het om een programma of toepassing te gaan, worden de ventilatoren te heet of is er iets anders aan de hand? Onze professionele IT-studenten stellen vast waardoor de computer of laptop vastloopt. En we lossen het perfect voor je op, waardoor je de computer weer snel en veilig kunt gebruiken.

Laptop blijft hangen: wat is er aan de hand?

We gaan graag voor je na hoe het komt dat jouw laptop of computer blijft hangen. Staat de harde schijf misschien te vol, ligt het aan bepaalde programma’s of aan de manier waarop je de computer of laptop gebruikt? Er zijn allerlei redenen mogelijk, waar we graag voor je naar op zoek gaan.

We slagen er in 98% van de gevallen in om het probleem met jouw computer tijdens het eerste bezoek al op te lossen. En beter nog, in de meeste gevallen helpen we je ook om te voorkomen dat het probleem zich nog een keer voor zal doen.

Trustpilot: “Binnen een half uur had Richard mijn vastlopende computer weer aan de praat gekregen.” Arend (5 sterren)

Laptop of computer loopt vast: Studentaanhuis

Loopt jouw computer of laptop vast en wil je dat meteen laten oplossen en in de toekomst voorkomen? Wij zijn jouw ervaren en professionele hulp voor de computer. Zo sta je er niet langer alleen voor.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Computerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Computer loopt vast: wat te doen? | Studentaanhuis