Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?Jouw Asus laptop herstellen als er niets meer werkt? Via het ‘boot-scherm’ terug naar de fabrieksinstellingen van het apparaat.

Jouw Asus laptop herstellen, nadat je alles hebt geprobeerd om die nog aan de praat te krijgen? Het is een hele stap om de laptop terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, maar soms kun je niet anders.

Start de Asus laptop niet op of blijft deze steeds in hetzelfde scherm hangen? Je kunt er dan helaas geen gebruik van maken. Er zit niets anders op dat het opnieuw installeren van de laptop. Dat kan door het ‘boot-scherm’ te openen, waar onze ervaren IT-studenten je bij kunnen helpen. Ze bieden je hulp bij de computer, bijvoorbeeld als je jouw Asus laptop wilt herstellen.

Boot scherm om de Asus laptop te herstellen

Onze IT-studenten weten hoe ze het ‘boot-scherm’ moeten bereiken en hoe ze daar de volledige harde schijf kunnen wissen, om Windows opnieuw te installeren. Het is de meest grondige manier om de laptop te herstellen, omdat je soms niet meer anders kunt.

We helpen je graag bij de nieuwe computer installatie, waarmee we ervoor zorgen dat je de Asus laptop weer kunt gebruiken zoals je dat gewend bent. Dus lijkt niets anders meer te werken, maar zoek je wel naar een oplossing? Wij gaan er graag voor je mee aan de slag.

Jouw Asus laptop herstellen of zoek je hulp bij andere computerproblemen? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier. Wij fixen het wel!

Terug
Asus laptop herstellen: terug naar de fabrieksinstellingen