Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?Blijft jouw Asus laptop hangen bij het opstarten? Dit kun je doen aan een zwart scherm of een laptop die uitvalt als je deze wilt starten.

Jouw Asus laptop blijft hangen bij het opstarten? Heel vervelend, vooral als je dit al een paar keer geprobeerd hebt. Lukt het nog steeds niet om verder te komen of blijft het scherm zelfs zwart? Of heb je te maken met een laptop die uitvalt als je wilt opstarten? Stuk voor stuk problemen met de computer waar onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten je goed bij kunnen helpen.

Natuurlijk hanteren we de bekende minuten geduld, maar de kans is groot dat dit niet voldoende zal zijn. We gaan in plaats daarvan voor je na wat er aan de hand is. We starten op in de Veilige Modus en doen andere checks om er achter te komen waar het aan ligt.

Asus laptop start niet op: zwart scherm

Start de Asus laptop niet meer op en krijg je een zwart scherm? Of blijft de laptop hangen tijdens het opstarten en kun je er vanaf dat moment niets meer mee? Als de computer vastloopt hebben we daar een aantal slimme oplossingen voor.

Onze ervaren IT-studenten kijken na wat er aan de hand is, lossen dat voor je op en zorgen ervoor dat bijvoorbeeld de Asus laptop weer zonder problemen op zal starten. Jij kunt er weer gebruik van maken op de manier die je gewend bent.

Blijft jouw Asus laptop hangen bij het opstarten of zoek je hulp bij andere computerproblemen? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier. Wij fixen het wel!

Terug
Blijft jouw Asus laptop hangen bij opstarten? Dit is de oplossing