Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?Hoe maak ik een Excel-bestand voor het huishoudboekje? Uitleg over Excel-formules en hoe je hier stap-voor-stap mee kunt leren werken.

Hoe maak je een Excel-bestand en wat kun je daar precies mee? Belangrijke vragen, die eigenlijk gaan over hoe Excel werkt. Veel mensen gebruiken de software om hun huishoudboekje bij te houden, terwijl anderen gebruik maken van slimme Excel-formules.

Onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten bieden je graag hulp bij de computer. Soms betekent dit dat we die sneller maken of zorgen voor een nieuwe installatie. In andere gevallen helpen we je graag op weg met Excel en de mogelijkheden van deze software.

Huishoudboekje in Excel

Benieuwd hoe je een Excel-bestand maakt om bijvoorbeeld het huishoudboekje bij te houden? Je hebt daar in het begin nog geen ingewikkelde formules voor nodig, waardoor je het met de hulp van onze studenten snel onder de knie hebt.

Ontdek hoe je kunt beginnen met een eenvoudige versie van Excel en ga daarna aan de slag met bijvoorbeeld opmaak en formules. En wil je de software liever nog niet meteen aanschaffen? Wij kennen de gratis alternatieven zoals LibreOffice, zodat je hier zonder kosten te maken mee kunt oefenen.

Ben je daarna klaar om te beginnen met Excel? We helpen je bij de software-installatie en zorgen ervoor dat je met zowel het huishoudboekje als de formules aan de slag kunt.

Benieuwd hoe je een Excel-bestand maakt of zoek je hulp bij andere computerproblemen? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier. Wij fixen het wel!

Terug
Hoe maak ik een Excel-bestand? IT-studenten leggen het je uit