Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Lukt het niet om software installeren? Of wil je problemen voorkomen door niet vanaf een onveilige website te downloaden? Met de juiste software kun je teksten schrijven in Word, spreadsheets aanmaken in Excel, muziek luisteren via Spotify en jouw computer beveiligen tegen virussen en andere gevaren van buitenaf.

Maar, hoe weet je zeker dat je de juiste software vindt en daar veilig gebruik van maakt? Voorkom software problemen door kritisch te kijken naar de websites die je bezoekt, de software-installaties die je doet en de manier waarop je daar vervolgens gebruik van maakt. Ga voor een goede en veilige installatie, zodat je de software zonder problemen kunt gebruiken.

Trustpilot: “Studentaanhuis heeft verder geholpen waar ik niet meer verder kon. Diverse software-updates geïnstalleerd en uitleg gegeven. Plezierig verloop en goed resultaat.” - Jacq (4 sterren)

Software problemen voorkomen: pas op met onveilige websites

Veilig gebruik maken van goede, schone software? Onze vakkundige IT-studenten kunnen je op drie manieren helpen:

  • Veilige software downloaden

    Onze IT-studenten kennen de veilige bronnen voor software. Zij voorkomen dat je software downloadt van fake-bronnen die niet van ‘echt’ te onderscheiden zijn. Zonder ‘vervuilde’ software met malware, waardoor je zonder dat je het doorhebt schadelijke onderdelen zou binnenhalen. Onze ervaren studenten herkennen eventuele problemen, voordat die op jouw computer terechtkomen.

  • Installatie zonder problemen

    Hoe zorg je voor een goede installatie van de software, zonder problemen? Onze studenten kennen de stappen die je moet doorlopen. Wij weten waar je de programma’s het best kunt installeren en welke opties daarin wel en niet belangrijk zijn. Voor een vlekkeloze installatie, zodat je de software kunt gebruiken zoals het bedoeld is.

  • Onnodige software verwijderen

    Last van een trage computer en weet je niet goed waar dat aan ligt? Veel computergebruikers hebben allerlei onnodige software op hun PC staan. Onze IT-studenten helpen je de software te verwijderen die je niet meer nodig hebt. Jouw PC wordt weer volledig overzichtelijk en bovendien sneller, dankzij de opschoning door onze vakkundige IT-studenten.

Wij zijn het adres voor hulp bij software problemen. Als je twijfelt over de veiligheid van programma’s, als je moeite hebt met de installatie zelf of als je er zeker van wilt zijn dat je alleen de benodigde software gebruikt. Onze ervaren IT-studenten weten waar je op moet letten, zodat je problemen kunt voorkomen.

Het werkt niet: problemen oplossen

Software gedownload of geprobeerd te installeren, maar werkt het niet naar behoren? Wij kunnen je daar perfect bij helpen. Loopt de installatie vast tijdens het proces of werkt het programma niet zodra je klaar bent met installeren? Het is voor een installatie belangrijk dat je alle stappen goed doorloopt. Het is de enige methode om de software zonder problemen te gebruiken, zonder foutmeldingen en andere tegenvallers.

En gebruik je de software al een tijdje, maar werkt die de laatste tijd niet meer zoals het hoort? Zodra je een foutmelding ziet en je die zelf niet kunt verwijderen zijn wij je daar graag mee van dienst. Wij bekijken wat er aan de hand is en stellen vast hoe het misschien tijdens de software-installatie niet helemaal goed is gegaan. Vanwege een verkeerde locatie voor de installatie, een keuze die niet goed uitpakt of andere problemen die er zijn ontstaan.

Trustpilot: “Op mijn laptop had ik een programma van Mackeeper geïnstalleerd. De laptop zou er sneller door worden, het tegengestelde was het geval. Op internet zag ik dat het lastig was om het programma goed te verwijderen. Mijn Studentaanhuis had het snel voor elkaar en heeft andere programma's gelijk voor mij geïnstalleerd!” - Tineke (4 sterren)

Hulp bij software-installatie: ruim 1.000 deskundige IT-studenten

Studentaanhuis is jouw specialist aan huis, dankzij ruim 1.000 kundige IT-studenten die precies weten hoe een goede software-installatie in z’n werk gaat. Ervaren studenten die in korte tijd zorgen voor een veilige download, de goede installatie of de oplossing bij problemen waar je mee te maken hebt.

Wij zorgen ervoor dat jij goed kunt werken met de Microsoft Office-software of andere programma’s waar je gebruik van wilt maken. Dankzij ondersteuning voor jouw computer, gewoon bij je thuis op een moment dat het jou uitkomt. Onze studenten lossen jouw probleem met de software of installatie helemaal op, zodat je daar meteen mee verder kunt.

100.000 tevreden vaste klanten: 9+ op Trustpilot

Op zoek naar perfecte hulp bij software of bij de installatie daarvan? Onze meer dan 100.000 vaste klanten waarderen ons gemiddeld met een 9+ op Trustpilot. Daar zijn we trots op, omdat we daardoor zeker weten dat we ook jou goed van dienst kunnen zijn als je problemen hebt met software of met de installatie daarvan.

Heb je specifieke vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Computerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Software-installatie: problemen oplossen | Studentaanhuis