Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?Fotoboek maken en benieuwd hoe je dat kunt doen? Ontdek hoe je in 7 stappen zelf een fotoboek maakt. Hulp bij downloaden en installatie.

Wat is er mooier dan een digitaal fotoboek van de vakantie? Favoriet bij veel mensen, maar: ‘hoe maak je een fotoboek’? Dat lijkt soms lastiger dan verwacht, waardoor veel mensen er net als jij niet aan toekomen.

Onze ervaren IT-studenten bieden je graag hulp bij de computer, ook als het gaat om een fotoboek of om het installeren van nieuwe software.

In 7 stappen een fotoboek maken

Hoe je een fotoboek kunt maken? Aan de hand van 7 stappen heb je dat snel onder de knie:

 • 1. Fotoboek kiezen: het formaat

  Wil je werken aan een groot en indrukwekkend fotoboek of juist de kosten drukken? Het is een belangrijke eerste keuze, die je soms niet meer kunt wijzigen.

 • 2. Fotoprogramma downloaden en installeren

  De lastigste stap, omdat je software moet downloaden en die moet installeren. Hier kunnen onze ervaren IT-studenten je uitstekend bij helpen.

 • 3. Foto’s uitzoeken en ordenen

  Selecteer de leukste foto’s en zet ze in chronologische volgorde, om ze op een logische manier in het boek te verwerken.

 • 4. Foto’s plaatsen op de pagina’s

  Plaats de foto’s per pagina, bijvoorbeeld om per locatie waar je was een leuke samenstelling te creëren.

 • 5. Achtergronden en teksten toevoegen

  De foto’s in het boek nog wat meer uitstraling geven of herinneringen toevoegen? Schrijf er een paar teksten bij of zorg voor achtergronden die meer indruk maken.

 • 6. Papiersoort en afwerking kiezen

  Zodra je fotoboek bijna af is kies je de papiersoort en de afwerking, bijvoorbeeld om de foto’s met hoogglans mooier uit te laten komen.

 • 7. Fotoboek controleren en bestellen

  Controleer het fotoboek en plaats je bestelling.

Onze ervaren IT-studenten kunnen je hier goed bij helpen, bijvoorbeeld tijdens de installatie. En kom je er met de foto’s of het bestellen niet helemaal uit? Als de klantenservice het niet voor je op kan lossen helpen we je ook daar graag bij.

Benieuwd hoe je een fotoboek maakt of zoek je hulp bij andere computerproblemen? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier. Wij fixen het wel!

Terug
Hoe maak ik een fotoboek? In 7 stappen snel klaar