Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?Loopt jouw iMac (steeds) vast en weet je niet goed wat je moet doen? Hulp door 1.000+ ervaren IT-studenten die weten wat er nodig is.

Jouw iMac loopt vast en je hebt al van alles geprobeerd? Het lijkt misschien verleidelijk, maar het is belangrijk om de stekker er NOOIT zomaar uit te trekken. De vastloper is vaak het gevolg van een fout in de software. Zou je de stekker er zomaar uittrekken? Dan krijgt de software niet de kans om af te sluiten, waardoor je een groot risico loopt dat je data kwijtraakt.

Tip: loopt jouw Mac Pro of Mac Mini vast? Dan geldt hetzelfde als voor de iMac: trek nooit zomaar de stekker eruit.

Stel, jouw iMac loopt steeds vast: wat kun je daaraan doen? Het is lastig om dit zelf op te lossen, vooral als er helemaal geen beweging meer in te krijgen is. Onze ruim 1.000 deskundige IT-studenten kunnen je helpen de Mac en Mac OS geforceerd voor je opnieuw te starten. Ze forceren een herstart, waarmee je vanuit de software zorgt voor een reset van de computer.

iMac loopt vast: geforceerd herstarten en meer

Soms helpt het meteen om de iMac die is vastgelopen opnieuw op te starten. Dat kan geforceerd met de power-knop op het apparaat of op het toetsenbord. Blijkt dat niet de oplossing en loopt ook daarna de iMac steeds vast? Dan is er meer aan de hand. Onze studenten hebben veel ervaring met computers die vastlopen, dus daar kunnen we je goed mee helpen.

Let op: start jouw iMac traag op? Dan zal herstarten geen oplossing bieden. Wij kunnen je helpen jouw iMac op te schonen.

Loopt jouw iMac vast of zoek je hulp bij andere computerproblemen? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier. Wij fixen het wel!

Terug
iMac loopt vast: trek nooit zomaar de stekker eruit!