Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?MacBook Air vastgelopen? Oplossingen als jouw Mac vastloopt. Geforceerd hestarten van apps of de complete laptop.

Jouw MacBook Air loopt vast? Heel vervelend, vooral als het vaker voorkomt en het niet lukt om daar wat aan te doen. Gebeurt het tijdens een update of gewoon tijdens het gebruik van Safari? Dat heeft verschillende oorzaken, maar het is in de beide gevallen belangrijk om de laptop niet zomaar uit te zetten.

Onze ervaren IT-studenten zijn gespecialiseerd in hulp bij de computer, ook als je werkt op een Mac. Wij kennen de mogelijkheden om de MacBook Air of de software geforceerd te herstarten, waarmee we er regelmatig in slagen het geheel weer aan de praat te krijgen.

Twee mogelijkheden als jouw MacBook Air vastloopt

Loopt jouw MacBook Air vast tijdens Safari of tijdens een update? Dankzij twee mogelijkheden hebben we daarvoor eigenlijk altijd een oplossing:

  • Apps geforceerd herstarten

    Is Safari vastgelopen of gaat het om een andere app? Het is goed mogelijk om die geforceerd te herstarten, zodat je er toch weer gebruik van kunt maken.

  • Mac geforceerd herstarten

    Reageert de MacBook helemaal niet meer en lukt het niet om de apps opnieuw te starten? We kunnen jouw Mac geforceerd herstarten, waarna we voor je nakijken wat er aan de hand is geweest.

We hebben ervaring met veel computers die vastlopen, ook als het gaat om een MacBook Air of een ander model. Onze ruim 1.000 deskundige IT-studenten lossen dit graag voor je op.

Is jouw MacBook Air vastgelopen of zoek je hulp bij andere computerproblemen? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier. Wij fixen het wel!

Terug
MacBook Air vastgelopen? Geforceerd herstarten of afsluiten