Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?MacBook Pro vastgelopen en krijg je die niet meer aan de praat? Dit kun je eraan doen, zet de computer nooit zomaar uit.

Jouw MacBook Pro vastgelopen en lukt het niet om die weer aan de praat te krijgen? Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd, maar biedt het geen oplossing. Heel vervelend, én het juiste moment om de computerhulp door onze ervaren IT-studenten in te schakelen.

Stel jouw MacBook Pro loopt vast, dan is het belangrijk om duidelijk op te schrijven wat je deed en welke stappen je zette. Hoe duidelijker je dit vastlegt, des te makkelijker wordt het om jouw computer te herstellen. Aan de hand van de stappen die je zette is het vaak mogelijk de vastloper ongedaan te maken, zonder verlies van data.

MacBook Pro vast tijdens update: niet zomaar uitzetten

Loopt jouw MacBook Pro vast tijdens een update, waardoor je de computer ineens niet meer kunt gebruiken? Het is belangrijk om die niet zomaar uit te zetten. Juist tijdens een update is de MacBook heel kwetsbaar. Als jouw MacBook Pro vastloopt tijdens een update is het belangrijk om voorzichtig te werk te gaan, zoals ook onze ervaren IT-studenten dat zouden doen.

We hebben veel ervaring met computers die vastlopen, en ook specifiek met MacBook Pro-modellen die het ineens niet meer lijken te doen. We kunnen jouw MacBook Pro geforceerd herstarten en bovendien uitzoeken wat er aan de hand was. Daarmee helpen we je de volgende keer te voorkomen dat je te maken krijgt met een vastloper. In plaats daarvan kun je de computer weer gebruiken zoals je dat gewend bent, zonder het risico dat je alsnog data verliest bij een volgende vastloper.

Jouw MacBook Pro vastgelopen of zoek je hulp bij andere computerproblemen? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier. Wij fixen het wel!

Terug
MacBook Pro vastgelopen? Dit kun je eraan doen.