Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?Blijft de muis hangen in Windows 10? Heel vervelend als je daar regelmatig mee te maken hebt.

Blijft de muis hangen in Windows 10 en lukt het niet om die in beweging te krijgen? Of heb je daar vaak mee te maken en zoek je nu eindelijk naar een goede oplossing? Er kan sprake zijn van verschillende oorzaken, die onze ervaren IT-studenten graag voor je uitzoeken.

Zij hebben veel ervaring met hulp bij computers, waardoor ze onder andere bij Windows 10 goed weten waar het aan kan liggen. Bovendien kan het zijn dat de muis hapert of dat de aanwijzer blijft hangen, zelfs als de computer verder in rust is.

Muisaanwijzer die blijft hangen herstellen

Blijft de muis hangen of heb je daar regelmatig mee te maken? Soms helpt het om de computer opnieuw op te starten. In andere gevallen kan het liggen aan de verbinding met de muis of aan het besturingssysteem. Soms is het USB-apparaat het probleem, terwijl het in andere gevallen gaat om de Fn-knop die aan staat.

Loopt jouw computer vast en wil je dat laten oplossen of lijkt het alleen de muis te zijn? Wij zoeken voor je uit wat er aan de hand is en kunnen je helpen tot aan de CMOS (BIOS) setup van jouw computer. We graven diep, totdat we weten wat er aan de hand is en hoe we dat voor je kunnen oplossen. En blijkt uiteindelijk de muis of andere hardware kapot te zijn? Dan leggen we je graag uit waar je een vervangend exemplaar kunt kopen dat zonder problemen langer mee zal gaan.

Blijft de muis hangen in Windows 10 of zoek je hulp bij andere computerproblemen? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier. Wij fixen het wel!

Terug
Blijft de muis hangen in Windows 10? Dit kun je er aan doen