Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?Welke soorten virussen voor de PC zijn er? Een overzicht, van gevaarlijk tot slechts lastig. Oplossing door 1.000+ ervaren IT-studenten.

Benieuwd naar de soorten virussen waarmee je op de PC te maken kunt krijgen? Een computervirus kan jouw apparaat behoorlijk lamleggen. Heb je te maken met een computer worm of wellicht een Trojaans paard? Dat heeft grote invloed op de hoeveelheid last die je daarvan hebt.

Onze ervaren IT-studenten bieden hulp bij de computer, bijvoorbeeld als je te maken hebt met een van de soorten virussen voor de PC. We gaan voor je na wat er aan de hand is en lossen het op, zodat jouw computer weer werkt zoals je dat gewend bent.

Soorten virussen: van gevaarlijk tot lastig

Benieuwd naar de verschillende soorten virussen? We zetten ze in drie categorieën voor je op een rij, van gevaarlijk tot slechts lastig:

  • Gevaarlijke virussen

    Trojaanse paarden, bootsectorvirussen en softwarevirussen: daar wil je niet mee te maken krijgen. Ook hybride virussen en stealthvirussen zijn enorm vervelend. Uiteraard kunnen onze ervaren IT-studenten je er wel goed bij helpen.

  • Vervelende virussen

    Last van een macrovirus, een tunneling virus of Spars Infectors? Ze zijn vervelend, net als encrypt, retro en polymorfe virussen. Ze zijn iets makkelijker te verwijderen, maar vragen nog altijd om een kundig oog.

  • Lastige virussen

    Te maken met een hoax of een worm? Dat is minder schadelijk voor jouw computer, maar kan natuurlijk wel lastig zijn. Wij lossen het voor je op als je daar last van krijgt.

Last van virusproblemen en op zoek naar een oplossing? Onze ervaren IT-studenten staan graag voor je klaar.

Benieuwd naar de diverse soorten virussen of zoek je hulp bij andere computerproblemen? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier. Wij fixen het wel!

Terug
Met welke soorten virussen op de PC kun je te maken krijgen?