Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Computer virus te pakken? Als jouw computer langzaam opstart, steeds spam laat zien of irritante pop-ups vertoont is de kans groot dat je hiermee te maken hebt. Je hebt een virus op jouw PC opgelopen, waardoor je computer niet meer werkt zoals het hoort.

Onze ruim 1.000 ervaren en vakkundige IT-studenten herkennen het type virus dat problemen veroorzaakt en zullen dit virus vakkundig verwijderen van je computer. Zij lossen de virusproblemen voor je op.

Virus op jouw PC: oplossing in 3 stappen

Last van een computer virus en benieuwd hoe we dat voor je oplossen? Onze IT-studenten doen dat in 3 belangrijke stappen:

  1. Scannen naar het computer virus

    We scannen naar het computer virus waar je mee te maken hebt en onderzoeken waardoor de virusproblemen ontstaan. Wij helpen je met de installatie van de virusscanner (als je die nog niet hebt) en voeren de scan voor je uit.

  2. Virus van de PC verwijderen

    Vindt de software een virus? Onze studenten voeren de juiste stappen uit om het computer virus volledig te verwijderen. Inclusief de restjes die de software achterlaat, waardoor jouw computer weer werkt zoals je dat gewend bent. Zonder vervelende pop-ups of een trage start.

  3. Virussen op de computer voorkomen

    Onze studenten downloaden updates voor de virusscanner en leggen je uit hoe je daar zelf gebruik van kunt maken. Dé manier om een virus op jouw PC de volgende keer te voorkomen.

Virusproblemen voorkomen

Virusproblemen op jouw PC voorkomen? Onze professionele studenten leggen je tijdens de afspraak graag uit hoe de meeste mensen een virus oplopen. Bijvoorbeeld door verkeerde e-mails te openen en in chatgesprekken waarin bestanden worden gedeeld. Een andere bron van problemen is het downloaden van films en muziek, waarbij soms een trojan virus of andere kwaadaardige software aanwezig is.

Virussen voorkomen doe je met het juiste PC onderhoud en door bijvoorbeeld de virusscanner goed up-to-date te houden. Allemaal zaken die we je graag uitleggen als we bij je langskomen om de virusproblemen helemaal op te lossen.

Computer virus? Studentaanhuis

Heb je last van een computer virus en wil je dat graag vakkundig laten verwijderen? Onze ruim 1.000 ervaren IT-studenten zijn jouw specialist voor de computer. Ze herkennen wat er aan de hand is en weten hoe ze het probleem voor je kunnen oplossen.

Onze 100.000 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9+, omdat we in 98% van de gevallen tijdens de eerste afspraak zorgen voor de oplossing waar je naar zoekt. Heb je vragen over virusproblemen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Computerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Virusproblemen snel opgelost | Studentaanhuis