Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?Last van een trage MacBook Air? Gelukkig valt daar wat aan te doen.

Last van een trage MacBook Air? Gaat het opstarten traag of doen programma’s er veel langer over om te openen? Heel vervelend, vooral als je er dagelijks of regelmatig mee moet werken. Gelukkig valt daar wat aan te doen, dankzij de hulp van onze 1.000+ ervaren IT-studenten bij problemen met jouw computer.

Tips om jouw MacBook Air sneller te maken

Een trage MacBook Air kan helaas verschillende redenen hebben. Wil je de snelheid van jouw Mac verbeteren? Dan gaan we aan de slag met de volgende tips:

  • Programma’s bij het opstarten

    Jouw MacBook Air kan programma’s automatisch openen bij het opstarten. Handig als je ze nodig hebt, maar ook een belangrijke reden voor een trage computer. Wij checken of je de programma’s daadwerkelijk nodig hebt of schakelen ze anders voor je uit.

  • Software-updates voor jouw Mac

    Apple brengt regelmatig (gratis) updates uit. Soms helpen die jouw Mac sneller te maken, terwijl de software in andere gevallen juist trager maakt. Onze IT-studenten kijken voor je na welke versie het best geschikt is voor jouw computer.

  • Controle van de Activiteitenweergave

    Wordt niet meteen duidelijk waar het aan ligt dat je te maken hebt met een trage MacBook Air? We controleren de Activiteitenweergave, om nauwkeurig uit te zoeken wat hier de oorzaak van is.

Jouw computer sneller maken of specifiek last van een MacBook met traag internet? Wij zoeken voor je uit wat er aan de hand is en lossen het voor je op.

Jouw Asus laptop herstellen of zoek je hulp bij andere computerproblemen? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier. Wij fixen het wel!

Terug
Trage MacBook Air: wat kun je daaraan doen?