Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Jouw computer sneller maken, bijvoorbeeld tijdens het opstarten? Zowel Windows- als Apple computers worden na verloop van tijd steeds trager. Dat komt door allerlei gegevens en bestanden die de computer ongemerkt verzamelt, maar die je helemaal niet nodig hebt. Specialisten spreken van crap- of bloatware, dat regelmatig verwijderd moet worden. Het gaat om software waar je niet om hebt gevraagd, maar die wel wordt geïnstalleerd en op de computer blijft staan.

Trustpilot: "Traagheid van mijn computer uitstekend opgelost!" - Paco (5 sterren)

Daarnaast verzamelt iedere computer gegevens en bestanden die soms heel handig zijn voor programma’s die je eenmalig gebruikt. Werk je er daarna nooit meer mee? De computer is een sloddervos die de gegevens of bestanden dan niet opruimt. Dat gaat een tijdje goed, maar uiteindelijk wordt de PC of laptop er een stuk trager van. Wij kunnen jouw laptop of computer sneller maken door deze onderdelen weer netjes op te schonen.

Computer of laptop traag: wat is er aan de hand?

Is jouw computer of laptop traag en ben je benieuwd wat er aan de hand is? Zowel bij Windows- als bij Apple computers kunnen we snel vaststellen waar het om gaat. We brengen in kaart welke bestanden er zijn verzameld en hoe de harde schijf vol is geraakt. Onze ervaren IT-studenten laten zien welke programma’s er nog op de computer staan die je niet meer gebruikt. Belangrijk om te verwijderen, zodat je geen last meer hebt van een trage computer.

Wij kunnen jouw computer of laptop versnellen, door die netjes op te ruimen. We scheppen orde in de chaos, waardoor jouw PC weer veel sneller de juiste bestanden en programma’s kan vinden. Onze studenten fixen dat soort problemen wel! Dat is meteen één van de redenen dat onze meer dan 100.000 klanten ons waarderen met gemiddeld een 9+!

Trage computer versnellen

Jouw trage computer versnellen en benieuwd hoe we daarmee aan de slag gaan? We brengen in kaart welke gegevens er zijn opgestapeld en hoe jouw PC of laptop daar langzaam van is geworden. Vervolgens pakken we dit voor je aan. Als je dat prettig vindt delen onze deskundige IT-studenten ook meteen een paar handige tips met je, zodat je voortaan zelf de computer regelmatig kunt schoonmaken en opruimen

Trustpilot: "Goede telefonische service bij het maken van de afspraak, een nette en correcte student die mijn computer weer sneller heeft gemaakt." - Ans (4 sterren)

Computer sneller maken: Studentaanhuis

Wil je jouw computer sneller maken? Onze betrouwbare IT-studenten studeren vanaf MBO niveau 4 tot en met de Technische Universiteit en weten dus als geen ander hoe ze je daar perfect bij kunnen helpen.

Heb je specifieke vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Computerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Computer sneller maken | Studentaanhuis