Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?Last van een trage MacBook Pro? Ontdek wat er waarschijnlijk aan de hand is. Oplossingen door 1.000+ ervaren IT-studenten.

Last van een trage MacBook Pro en krijg je dit maar niet opgelost? Helpt het niet om jouw computer een keer helemaal uit te zetten en opnieuw op te starten? Er kan meer aan de hand zijn, iets waar onze ervaren IT-studenten je goed bij kunnen helpen.

We staan bekend om onze goede hulp bij de computer. Daarnaast hebben veel van onze studenten een MacBook of iMac, waardoor ze ook goed weten hoe die werkt. We helpen je jouw MacBook sneller te maken of andere problemen voor je op te lossen.

3 tips voor een minder trage MacBook Pro

Benieuwd naar onze tips voor een minder trage MacBook Pro? We zetten ze voor je op een rij:

  • Leeg de prullenbak regelmatig

    Is jouw MacBook Pro traag? Je zou het niet verwachten, maar soms komt dat door een volle prullenbak. Die bestanden zijn nog niet weg en nemen veel ruimte in, waardoor er mogelijk niet genoeg schijfruimte beschikbaar is.

  • Zet de mooiste effecten uit

    Mac OS is prachtig om te zien, maar kan ook behoorlijk heftig zijn voor jouw laptop. Door de mooiste effecten uit te zetten oogt het allemaal iets minder vloeiend, maar werkt het wel een stuk beter.

  • Verwijder programma’s die je niet gebruikt

    Zijn er programma’s bij die je eigenlijk nooit meer gebruikt? Onze ervaren IT-studenten laten het je zien en helpen je die te verwijderen.

Onze studenten kunnen iedere computer sneller maken, dus ook de MacBook Pro waar je gebruik van maakt.

Last van een trage MacBook Pro of zoek je hulp bij andere computerproblemen? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier. Wij fixen het wel!

Terug
Trage MacBook Pro? Dit is er waarschijnlijk aan de hand