Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?Virus mail van Apple ontvangen of last van phishing? Handige tips om problemen te herkennen en direct hulp bij een virus of andere malware.

Last van een virus mail bij Apple of dit juist voorkomen? Het is belangrijk om er voorzichtig mee om te gaan, omdat er anders schade kan ontstaan aan jouw MacBook of iMac.

Tip: je kunt bij Apple een phishing mail melden, zodat de fabrikant er bij meerdere meldingen meteen wat aan kan doen.

Ontvang je een phishing mail aan jouw Apple ID of heb je het idee dat dit het geval is? Wanneer je dat herkent is het belangrijk om er voorzichtig mee om te gaan. Dat voorkomt dat je daarna onze ervaren IT-studenten moet inschakelen voor hulp bij jouw computer.

Virus mail bij Apple herkennen? De beste tips van onze experts

Benieuwd hoe je een virus mail bij Apple kunt herkennen? Onze experts zetten een aantal handige tips voor je op een rij:

  • Check het adres onderaan de mail
  • Controleer de lay-out en opmaak
  • Lees het onderwerp nog eens goed

Verder zal Apple in mails nooit om betaalgegevens vragen of vragen om die te wijzigen of controleren. Bovendien ontvang je de e-mails van Apple altijd in het Nederlands, dus bij Engelse mails moet er een belletje gaan rinkelen.

En ben je helaas toch slachtoffer van een virus mail van Apple of heb je last van phishing? Onze 1.000+ ervaren IT-studenten helpen je dan graag bij eventuele virusproblemen.

Jouw Asus laptop herstellen of zoek je hulp bij andere computerproblemen? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier. Wij fixen het wel!

Terug
Virus mail bij Apple: voorkom schade aan jouw computer