Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?Windows 10 back-up terugzetten? Ontdek de 3 stappen die belangrijk zijn. Herstel van jouw computer als je last hebt van problemen.

Een back-up terugzetten in Windows 10, van voor het moment dat er problemen ontstonden? Als je regelmatig back-ups maakt kun je daar altijd naar terugkeren. Het is een van de belangrijke tips die onze IT-studenten meegeven als ze hulp bij de computer aanbieden.

Heb je zo’n back-up, maar weet je niet goed hoe je die kunt terugzetten? Er is een Windows 10 back-up tool beschikbaar, al begrijpen we dat je daar zelf misschien niet helemaal uitkomt. Bovendien hebben onze IT-studenten daarmee meer ervaring, waarmee je voorkomt dat je per ongeluk belangrijke gegevens verwijdert.

Back-up in Windows 10 terugzetten: 3 stappen

Benieuwd hoe we de back-up terugzetten in Windows 10? Daarvoor hanteren we 3 belangrijke stappen:

  • Back-up medium aansluiten of back-up oproepen
  • Herstelfunctie in Windows gebruiken
  • Back-up terugzetten en computer herstellen

Uiteraard kunnen we er na het herstel van de back-up voor zorgen dat we nieuwe software voor je installeren, ook als dat eerder tot problemen leidde. Wij zorgen ervoor dat de computer weer werkt zoals je dat gewend was.

Een Windows 10 back-up terugzetten of zoek je hulp bij andere computerproblemen? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier. Wij fixen het wel!

Terug
Windows 10 back-up terugzetten: herstel van jouw computer