Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?Wondows 10 sneller maken? Ontdek 2 belangrijke redenen voor traag opstarten. Oplossingen door 1.000+ ervaren IT-studenten.

Windows 10 sneller maken, omdat het lang duurt totdat de computer is opgestart? Of merk je dat apps en programma’s er veel langer over doen dan voorheen? Sommigen willen Windows 10 sneller afsluiten, terwijl anderen last hebben van langzaam opstarten.

In de beide gevallen heeft de PC last van problemen die een snelle werking in de weg zitten. Wij bieden je graag hulp bij jouw computer, door nauwkeurig na te gaan wat er aan de hand is.

Windows 10 opstarten duurt lang: dit is de reden

Wil je Windows 10 sneller maken, bijvoorbeeld omdat het opstarten lang duurt? Dat kan te maken hebben met:

  • Automatisch opstarten van apps

    Steeds meer apps en programma’s vragen het systeem toestemming om automatisch op te starten. Handig voor die programma’s, maar daardoor duurt de hele procedure een stuk langer dan nodig. Wij helpen je dit graag uit te schakelen.

  • Snel opstarten van het systeem

    Windows 10 beschikt over een functie om snel op te starten, door als het ware een screenshot te maken van het systeem als je klaar bent. Wij controleren voor je of deze functie aan staat of schakelen die voor je in.

Duurt het opstarten van Windows 10 lang of gaat het je om de apps en programma’s? Wij kunnen Windows 10 sneller maken, dankzij onze ruim 1.000 ervaren IT-studenten die daar graag voor je mee aan de slag gaan.

Wil je Windows 10 sneller maken of zoek je hulp bij andere computerproblemen? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier. Wij fixen het wel!

Terug
Windows 10 sneller maken: voorkom een onnodig trage PC