Bel ons Maak een afspraak

In samenwerking met de ANWB


Cybercriminaliteit is een snelgroeiende vorm van criminaliteit. Een goed beschermde computer is dan ook een must voor iedereen die zich begeeft op de digitale snelweg.

De ANWB ziet het gevaar van de groeiende cyberrisico’s die particulieren lopen op het internet ook en wil haar klanten en leden graag behoeden voor deze risico’s. Dat is de reden dat Studentaanhuis en de ANWB de handen in een hebben geslagen en de Studentaanhuis Cyber-APK Check aan iedereen aanbevelen.

Speciaal voor klanten van de ANWB

Als klant van de ANWB kun je nu de Studentaanhuis Cyber-APK Check tegen een scherp tarief aanschaffen.

Ben je lid van de ANWB? Dan krijg je nog eens 5 euro korting op dit scherpe tarief. Vul hiervoor bij de aanschaf jouw ANWB-lidnummer in.

De Studentaanhuis Cyber-APK Check schaf je als klant van de ANWB nu direct af via onderstaand aanvraagformulier.

Bestel nu

De Studentaanhuis Cyber-APK Check

Jouw desktop of laptop wordt door één van onze 1000 IT-specialisten gecheckt op 15 essentiële cyberpunten. Daarnaast krijg je enkele persoonlijke adviezen en tips.

Voldoet jouw computer aan alle 15 checkpunten, dan ontvang je van ons het Studentaanhuis Cyber-APK Certificaat. Je hebt dan het bewijs dat jouw computer gecontroleerd is aan de hand van onze Cyber-APK Checklist en dat deze op dat moment aan al deze punten voldoet.

Voldoet jouw computer niet aan alle punten, dan ontvang je een rapport met de onvolkomenheden die tijdens de check geconstateerd zijn.

Direct gefixt

Eventueel kan onze specialist tijdens de afspraak deze onvolkomenheden direct voor je fixen. Dit gebeurt altijd in goed overleg met jou. Voor deze werkzaamheden berekenen wij onze normale tarieven.

Schaf direct aan

Wil je ook een goed beschermde computer tegen cybercriminelen? Schaf dan nu de Studentaanhuis Cyber-APK Check direct aan.

Vul onderstaand formulier volledig in en bestel deze APK tegen het scherpe en vaste tarief van € 49,95 voor ANWB-leden en € 54,95 voor niet ANWB-leden.

Bestel de Studentaanhuis Cyber-APK Check

Uw gegevens

Beveiliging

Binnen een werkdag na jouw aankoop van deze APK nemen wij telefonisch contact op om de afspraak met jou in te plannen.

De CyberAPK