Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

In samenwerking met de ANWB


Cybercriminaliteit is één van de snelst groeiende vormen van criminaliteit. Een goed beschermde computer is dan ook een must voor iedereen die zich begeeft op de digitale snelweg.

De ANWB ziet ook het gevaar van de groeiende cyberrisico’s die particulieren lopen op het internet en wil haar klanten en leden graag behoeden voor deze risico’s.

Aanbevolen door de ANWB

Om die reden hebben de ANWB en Studentaanhuis de handen ineengeslagen.

In het ruim 15-jarige bestaan hebben wij bij Studentaanhuis veel ervaring opgedaan over hoe particulieren hun computer, smartphone, tablet en alle andere digitale apparaten gebruiken en hoe deze goed te onderhouden en te beveiligen zijn.

Door de opkomst van cybercriminaliteit hebben wij met onze specialisten een speciale Cyber-APK check ontwikkeld. De check waarmee je direct weet hoe cyber-veilig jouw computer is.

De ANWB beveelt al haar leden en klanten deze ‘Studentaanhuis Cyber-APK Check’ aan.

Speciaal voor ANWB-leden slechts 49,95 euro!

Voor alle leden van de ANWB voeren wij de Studentaanhuis Cyber-APK Check uit tegen het zeer scherpe en vaste tarief van 49,95 euro (normaal € 54,95).

De Studentaanhuis Cyber-APK Check met dit actietarief wordt uitgevoerd door één onze IT-specialisten van ons remote-support team.

De Studentaanhuis Cyber-APK Check vraag je aan door onderstaand formulier volledig in te vullen. Binnen één werkdag nemen wij dan telefonisch contact met je op.

Vergeet niet jouw ANWB-lidnummer in te vullen op het aanvraagformulier.

Ja, ik wil deze Cyber Check

De Studentaanhuis Cyber-APK Check

Jouw desktop of laptop wordt door één van onze 1000 IT-specialisten gecheckt op 15 essentiële cyberpunten. Daarnaast krijg je enkele persoonlijke adviezen en tips.

Voldoet jouw computer aan alle 15 checkpunten, dan ontvang je van ons het Studentaanhuis Cyber-APK Certificaat. Hét bewijs dat jouw computer gecontroleerd is aan de hand van onze Cyber-APK Checklist en voldoet aan al essentiële punten.

Voldoet jouw computer niet aan alle punten, dan ontvang je een rapport met de onvolkomenheden die tijdens de check geconstateerd zijn.

Direct gefixt

Eventueel kan onze IT-specialist tijdens de afspraak deze onvolkomenheden direct voor je fixen. Dit gebeurt altijd in goed overleg met jou. Voor deze werkzaamheden berekenen wij onze normale tarieven.

Vraag direct aan

Wil je ook een goed beschermde computer tegen cybercriminelen? Vraag dan nu de Studentaanhuis Cyber-APK Check direct aan.

Vul onderstaand formulier volledig in. Binnen één werkdag nemen wij dan telefonische contact met je op en plannen wij de afspraak voor de check met je in.

Leden van de ANWB betalen dus slechts € 49,95. Niet ANWB-leden betalen het scherpe tarief van € 54,95.

Vraag de Studentaanhuis Cyber-APK Check aan

Uw gegevens

Beveiliging

De CyberAPK