Bel ons Maak een afspraak

De Studentaanhuis Thuiswerkplek Service

Nu het thuiswerken, of in ieder geval het gedeeltelijk thuiswerken, de nieuwe standaard is geworden, is het van groot belang dat we thuis een goede, veilige en gezonde werkplek inrichten. Met de Thuiswerkplek Service van Studentaanhuis bent u er zeker van dat het thuiswerken minstens net zo comfortabel is als op kantoor.

Sinds wij in maart door de overheid verplicht werden om zo veel mogelijk thuis te gaan werken, hebben wij veel verzoeken gekregen om de thuiswerkplek goed in te regelen. Omdat iedereen er vanuit ging dat het thuiswerken van tijdelijke aard zou zijn, ging de meeste aandacht naar een stabiele internetverbinding en een goed werkende computer.

Nu, een aantal maanden verder, is het duidelijk geworden dat thuiswerken bij het nieuwe standaard hoort. De tijdelijke thuiswerkplek moet nu dan ook ingericht worden als een vaste thuiswerkplek. De ervaringen die wij sinds maart hebben opgedaan, hebben wij gebruikt om onze nieuwe Thuiswerkplek Service op te zetten. Onze ervaren IT-student zorgt er voor dat de vaste thuiswerplek goed, veilig en gezond is ingericht.

Goed, Veilig & Gezond

Deze drie onderwerpen vormen de basis van onze Thuiswerkplek Service. De student bekijkt, controleert en adviseert op basis van deze drie thema’s, die onderverdeeld zijn in 8 check points, te weten:

  1. Alle digitale apparaten goed en veilig ingesteld;
  2. Voldoende internetbandbreedte;
  3. Overal in huis optimale wifi;
  4. Het wifi-signaal goed beveiligd;
  5. Beveiligde connecties met VPN-netwerken;
  6. Alle software up-to-date en veilig (antivirus, spyware en firewall);
  7. Beeldvideo optimaal ingesteld. Voor probleemloze online meetings;
  8. Alle randapparatuur optimaal verbonden in huisnetwerk;

Naast deze technische check points geeft de student je ook (ergonomische) tips over de werkplek zelf. Wat is een goede afstelling van je bureau en bureau stoel? Wat is de juiste hoogte van je beeldscherm en hoe ver moet je toetsenbord van je vandaan staan? En wat zijn nu de do’s and don’ts bij het thuiswerken?

Zorg ook voor een goede, veilige en gezonde thuiswerkplek

Boek nu onze nieuwe Thuiswerkplek Service en laat een student langskomen voor advies en om eventueel de thuiswerkplek meteen volledig goed in te regelen.

Ja. Ik wil de Thuiswerkplek Service

Speciale aanbiedingen voor onze klanten

Aanbieding Asus Laptop
Speciaal voor onze klanten hebben wij de gehele maand september enkele mooie aanbiedingen.

Zo kunt u de Asus laptop 15.6inch FHD i5 met Windows10 nu krijgen van € 649,- voor slechts € 579,-.

Overal in huis een sterk wifisignaal
Een wifiversterker is vaak de beste, makkelijkste en meest betaalbare oplossing voor een sterk wifi-signaal in je hele huis. Daarom bieden wij deze maand de TP-Link Deco E4 Mesh 3-pack aan van € 109,- voor maar € 97,50.

Speciale Thuiswerkpakketten
Ben je op zoek naar een goed bureau en een goede bureaustoel om je Thuiswerkplek compleet te maken? In samenwerking met onze partner Kantoorartikelen.nl hebben wij, met het oog op Thuiswerken, speciaal voor onze klanten twee pakketten gemaakt, die zeer scherp geprijsd zijn.

Kijk snel in onze webshop.

Vraag een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Klantnummer vergeten?

Vraag zelf een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Vraag een afspraak aan

Vul onderstaande gegevens volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag een afspraak aan

Zelf een student inplannen

Meer info...

Minder info...

Voor alle klanten van Studentaanhuis is het mogelijk om online zelf een afspraak te boeken met een van onze studenten. Dit kan voor een groot aantal vragen of problemen. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Inplannen

Ik wil een afspraak aanvragen

Meer info...

Minder info...

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. Dit gebeurt vaak nog dezelfde dag. Bij drukte kan het zijn dat je de volgende werkdag gebeld wordt.

Een klant die geholpen wordt door een student van Studentaanhuis

Vraag een afspraak aan

Ben je al een klant van Studentaanhuis?

Hulp nodig bij het aanvragen van een afspraak?

Bel: 088 2200 200

Onze klanten beoordelen ons met een 9,0

Zelf online je student inplannen?

Als bestaande klant kun je ook direct zelf een afspraak inboeken met één van onze slimme studenten. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Boek student in
De Thuiswerkplek Service