088 2200 200 Maak een afspraak

Nieuws! De Windows 10 Lente-update is nu voor iedereen beschikbaar

Microsoft heeft op 22 mei de grote Windows 10 Lente-update voor iedereen beschikbaar gesteld. De update wordt in principe aan alle Windows 10 gebruikers automatisch aangeboden. Voor degene die de update niet te zien krijgt, is deze ook handmatig te installeren.

Deze update bevat nieuw functies voor Windows 10 en zorgt tevens voor een verbeterde beveiliging. Het is iedereen dan ook aan te raden om deze update te installeren.

Windows 10 Update Service

Om de update uit te kunnen voeren moet de computer aan enkele voorwaarden voldoen. De belangrijkste voorwaarde is dat er voldoende vrije ruimte beschikbaar is.

Onze studenten zijn volledig op de hoogte van alle voorwaarden voor de update en kunnen deze update goed en veilig voor je uitvoeren. Zij zorgen er dan meteen ook voor dat alle randapparatuur, zoals bijvoorbeeld de printer, na de update goed werkt.

Dit is onze Windows 10 Update Service.

Wij helpen je graag!

Wil je de nieuwe update installeren en wil je er zeker van zijn dat deze goed en veilig wordt uitgevoerd? Maak dan gebruik van onze Windows 10 Update Service. De afspraak hiervoor is snel gemaakt via onderstaande link of bel met 088 2200 200.

Maak de afspraak

Vraag een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Klantnummer vergeten?

Vraag zelf een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Vraag een afspraak aan

Vul onderstaande gegevens volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag een afspraak aan

Zelf een student inplannen

Meer info...

Minder info...

Voor alle klanten van Studentaanhuis is het mogelijk om online zelf een afspraak te boeken met een van onze studenten. Dit kan voor een groot aantal vragen of problemen. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Inplannen

Ik wil een afspraak aanvragen

Meer info...

Minder info...

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. Dit gebeurt vaak nog dezelfde dag. Bij drukte kan het zijn dat je de volgende werkdag gebeld wordt.

Een klant die geholpen wordt door een student van Studentaanhuis

Vraag een afspraak aan

Ben je al een klant van Studentaanhuis?

Hulp nodig bij het aanvragen van een afspraak?

Bel: 088 2200 200

Zelf online je student inplannen?

Als bestaande klant kun je ook direct zelf een afspraak inboeken met één van onze slimme studenten. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Boek student in
De windows 10 lente update