088 2200 200 Maak een afspraak

Na zoveel leuke, positieve reacties op ons 10-jarig jubileum, hebben wij besloten ons feest de zomer lekker door te vieren! Net als vorig jaar trakteren wij je weer graag op een Zorgeloze Zomer. Hiervoor hebben wij weer een te gekke actie, waarbij het getal 10 natuurlijk centraal staat.

De hele maand juli maakt iedereen die een afspraak heeft met één van onze slimme studenten kans op fantastische, zomerse cadeaus. In drie rondes van 10 dagen geven wij honderden cadeaus weg!

De derde zomer 10-daagse

Stelt u zich eens voor; u beluistert uw favoriete afspeellijst op uw smartphone, terwijl u ligt te zonnen op het strand… Of u verblijft en dagje bij het zwembad en kijkt even lekker een aflevering van uw favoriete serie via een app op uw tablet… is uw batterij plotseling leeg.

Gelukkig hebben wij daar de perfecte oplossing voor: de Studentaanhuis Powerbank. Met deze powerbank kunt u al uw mobiele digitale apparaten altijd en overal zorgeloos opladen.

Geniet ook van een Zorgeloze Zomer

Om lekker zorgeloos van de zomer te kunnen genieten is het belangrijk dat je nu goede voorzorgsmaatregelen neemt voor je digitale apparaten. Denk bijvoorbeeld aan het opschonen van de computer, smartphone en tablet, het instellen van een goede back-up en de beveiliging tegen internetcriminelen. Daar helpen wij natuurlijk graag bij.

Het Studentaanhuis Strandpakket

Wees er snel bij!

Iedereen die vanaf 22 juli tot en met 31 juli een afspraak heeft met één van onze slimme studenten, maakt automatisch kans op dit handige cadeau. Wij geven 500 Powerbanks weg. Elke 10e afspraak wint zo’n superhandig zomers cadeau.

Technische omschrijving: Studentaanhuis Powerbank met indicatielampje. 2400mAh capaciteit voor mobiel gebruik, output 5V/1A. Geschikt voor smartphones. Inclusief 26 cm USB-kabel met micro USB-adapter.

Klik hier voor de actievoorwaarden

Maak een afspraak

Mobiele apparaten op vakantie

We gebruiken onze mobiele devices dagelijks steeds meer. Zeker in de vakantieperiodes kunnen we niet meer zonder onze smartphone en tablet. Op vakantie checken we hierop het nieuws en het weer, versturen en ontvangen we e-mails en regelen hierop onze bankzaken.

Online TV kijken op vakantie

Maar, ben je al bekend met de échte trend van dit jaar?! Online TV kijken op onze digitale apparaten!

Op onze mobiele devices kunnen wij tegenwoordig altijd en overal live TV, series of films en programma (terug-)kijken. Alle aanbieders zoals bijvoorbeeld Ziggo en KPN, maar ook Netflix en Videoland hebben handige apps waarmee je altijd, ook op vakantie, snel en goed TV kunt kijken. Dit zit vaak standaard in het pakket en hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Uit onderzoek blijkt echter dat nog maar weinig klanten gebruik maken van de mogelijkheid online TV te kunnen kijken. Terwijl u dus eigenlijk nooit meer een race van Max Verstappen, een uitzending van Heel Holland Bakt of het Nieuws hoeft te missen.

Wij helpen je graag

Ben je benieuwd of je ook zorgeloos TV kunt kijken via je digitale apparaten? Kun je wel wat hulp gebruiken bij het installeren van de app of het activeren van je account? Wij helpen je graag! En maak je nu de afspraak? Dan ding je mee naar onze te gekke zomerse prijzen!

Maak een afspraak

Onze vriendelijke tarieven

€ 9,- Voorfietskosten

Per afspraak

+

€ 8,- per kwartier*

*Minimale afname is 30 min.

€ 12,- per jaar

Gaat in bij de eerste afspraak

Voor onze hulp aan huis rekenen wij per afspraak € 9,- voorfietskosten en € 8,- per kwartier. Iedereen die gebruikt maakt van de hulp van onze studenten wordt bij de eerste afspraak lid.

Maak de afspraak

Vraag een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Klantnummer vergeten?

Vraag zelf een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Vraag een afspraak aan

Vul onderstaande gegevens volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag een afspraak aan

Zelf een student inplannen

Meer info...

Minder info...

Voor alle klanten van Studentaanhuis is het mogelijk om online zelf een afspraak te boeken met een van onze studenten. Dit kan voor een groot aantal vragen of problemen. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Inplannen

Ik wil een afspraak aanvragen

Meer info...

Minder info...

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. Dit gebeurt vaak nog dezelfde dag. Bij drukte kan het zijn dat je de volgende werkdag gebeld wordt.

Een klant die geholpen wordt door een student van Studentaanhuis

Vraag een afspraak aan

Ben je al een klant van Studentaanhuis?

Hulp nodig bij het aanvragen van een afspraak?

Bel: 088 2200 200

Zelf online je student inplannen?

Als bestaande klant kun je ook direct zelf een afspraak inboeken met één van onze slimme studenten. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Boek student in
Zorgeloos zomeren