Maak een afspraak
088 2200 200

Na zoveel leuke, positieve reacties op ons 10-jarig jubileum, hebben wij besloten ons feest de zomer lekker door te vieren! Net als vorig jaar trakteren wij je weer graag op een Zorgeloze Zomer. Hiervoor hebben wij weer een te gekke actie, waarbij het getal 10 natuurlijk centraal staat.

De hele maand juli maakt iedereen die een afspraak heeft met één van onze slimme studenten kans op fantastische, zomerse cadeaus. In drie rondes van 10 dagen geven wij honderden cadeaus weg!

De tweede Zomer 10-daagse

Ook tijdens de tweede ronde van onze Zomer 10-daagse geven wij weer honderden superleuke zomerse cadeaus weg. Er is veel kans, want elke 10e afspraak wint.

Met een strandbal overgooien of kijken hoe ver de frisbee komt? Iedereen die vanaf 11 t/m 21 juli een afspraak met één van onze slimme studenten heeft, maakt kans op het Studentaanhuis Strandpakket. Hiermee kunt u samen genieten van een zorgeloos, sportief en gezellig dagje op het strand.

Geniet ook van een Zorgeloze Zomer

Om lekker zorgeloos van de zomer te kunnen genieten is het belangrijk dat je nu goede voorzorgsmaatregelen neemt voor je digitale apparaten. Denk bijvoorbeeld aan het opschonen van de computer, smartphone en tablet, het instellen van een goede back-up en de beveiliging tegen internetcriminelen. Daar helpen wij natuurlijk graag bij.

Het Studentaanhuis Strandpakket

Win het Studentaanhuis Strandpakket

Wilt u ook zorgeloos genieten van de zomer en kans maken op echte zomerse cadeaus? Maak dan nu een afspraak met één van onze slimme studenten.

Klik hier voor de actievoorwaarden

Maak een afspraak

Mobiele apparaten op vakantie

We gebruiken onze mobiele devices dagelijks steeds meer. Zeker in de vakantieperiodes kunnen we niet meer zonder onze smartphone en tablet. Op vakantie checken we hierop het nieuws en het weer, versturen en ontvangen we e-mails en regelen hierop onze bankzaken.

Online TV kijken op vakantie

Maar, ben je al bekend met de échte trend van dit jaar?! Online TV kijken op onze digitale apparaten!

Op onze mobiele devices kunnen wij tegenwoordig altijd en overal live TV, series of films en programma (terug-)kijken. Alle aanbieders zoals bijvoorbeeld Ziggo en KPN, maar ook Netflix en Videoland hebben handige apps waarmee je altijd, ook op vakantie, snel en goed TV kunt kijken. Dit zit vaak standaard in het pakket en hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Uit onderzoek blijkt echter dat nog maar weinig klanten gebruik maken van de mogelijkheid online TV te kunnen kijken. Terwijl u dus eigenlijk nooit meer een race van Max Verstappen, een uitzending van Heel Holland Bakt of het Nieuws hoeft te missen.

Wij helpen je graag

Ben je benieuwd of je ook zorgeloos TV kunt kijken via je digitale apparaten? Kun je wel wat hulp gebruiken bij het installeren van de app of het activeren van je account? Wij helpen je graag! En maak je nu de afspraak? Dan ding je mee naar onze te gekke zomerse prijzen!

Maak een afspraak

Onze vriendelijke tarieven

€ 9,- Voorfietskosten

Per afspraak

+

€ 8,- per kwartier*

*Minimale afname is 30 min.

€ 12,- per jaar

Gaat in bij de eerste afspraak

Voor onze hulp aan huis rekenen wij per afspraak € 9,- voorfietskosten en € 8,- per kwartier. Iedereen die gebruikt maakt van de hulp van onze studenten wordt bij de eerste afspraak lid.

Maak de afspraak

Vraag een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Klantnummer vergeten?

Vraag zelf een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Vraag een afspraak aan

Vul onderstaande gegevens volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag een afspraak aan

Zelf een student inplannen

Meer info...

Minder info...

Voor alle klanten van Studentaanhuis is het mogelijk om online zelf een afspraak te boeken met een van onze studenten. Dit kan voor een groot aantal vragen of problemen. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Inplannen

Ik wil een afspraak aanvragen

Meer info...

Minder info...

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. Dit gebeurt vaak nog dezelfde dag. Bij drukte kan het zijn dat je de volgende werkdag gebeld wordt.

Een klant die geholpen wordt door een student van Studentaanhuis

Vraag een afspraak aan

Ben je al een klant van Studentaanhuis?

Hulp nodig bij het aanvragen van een afspraak?

Bel: 088 2200 200

Zelf online je student inplannen?

Als bestaande klant kun je ook direct zelf een afspraak inboeken met één van onze slimme studenten. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Boek student in
Zorgeloos zomeren