Fiets staat tegen een muur aan bij een voordeur.
een afbeelding van een zeester die rechtop in het zand van het strand staat

Zorgeloos genieten van de zomer

Voor de zomer is het erg belangrijk om goede voorzorgsmaatregelen te nemen: al je digitale apparaten goed opgeschoond, goed beveiligd zijn tegen ransomware, een goede back-up en de smartphone en tablet goed ingesteld. Zo kun je zorgeloos genieten van de zomer. Daar helpen wij natuurlijk graag bij.

Het is en blijft belangrijk dat je de computer schoon en up-to-date houdt om er zo zeker van te zijn dat je veilig kunt blijven internetten. Maar dit geldt tegenwoordig ook zeker voor de smartphone en tablet.

Mobiele devices

We gebruiken onze mobiele devices dagelijks steeds meer en zeker in de vakantieperiodes kunnen we niet meer zonder onze smartphone en tablet. Op vakantie checken we hierop het nieuws en het weer, versturen en ontvangen we e-mails en regelen hierop online onze bankzaken. Als deze apparaten dan niet goed en veilig zijn ingesteld, kan dat een hoop ergernis met zich meebrengen. Dit mag de vakantiepret niet drukken.

Zorg dus dat je de juiste voorzorgsmaatregelen hebt genomen, voordat je zorgeloos van de zomer gaat genieten.

Zomerse cadeaus

Maak je tussen 14 juni en 31 juli een afspraak met één van onze studenten, dan ding je nu automatisch mee naar handige en leuke cadeaus! Een zomerse actie, helemaal in stijl.

Onze zomeractie loopt 6 weken en is verdeeld in 3 rondes. Elke twee weken maak je kans op te gekke zomerse gadgets en mooie cadeaus. We geven er de komende 6 weken honderden van weg.

  • Ronde 1 loopt van 14 tot en met 30 juni.
  • Ronde 2 loopt van 1 tot en met 15 juli.
  • Ronde 3 loopt van 16 tot en met 31 juli

Iedereen dingt mee!

Is jouw computer aan een opschoonbeurt toe, ben je nog niet goed beveiligd tegen ransomware of heb je nog geen goede back-up van je bestanden? Of wil je juist hulp bij het goed instellen van je tablet of smartphone, zodat je deze veilig kunt gebruiken tijdens de vakantie? Of heb je een andere vraag aan onze studenten? Maak dan nu een afspraak. Zo kun je zorgeloos genieten van de zomer én maak je meteen kans op veel leuke cadeaus.

Maak de afspraak

Zomeractie Ronde 1

Tijdens de eerste ronde van deze zomerse actie geven wij honderden kofferlabels weg.

Afbeelding van hoe de gadget eruit ziet

Een handige zomerse gadget waarmee je heel snel je koffer herkent op de bagageband en als je jouw koffer per ongeluk verliest weet de vinder je snel weer te traceren.

2 weken lang

Iedereen die tussen 14 en 30 juni een afspraak heeft met één van onze studenten, dingt automatisch mee naar deze handige gadget. Begin juli versturen wij de winnaars hun prijs.

Extra actie

Maar dat is niet alles. Want deze honderden prijswinnaars maken ook nog kans op een echte hippe koffer van een top merk.

Bij de kofferlabel ontvang je ook een unieke wincode. Deze vul je in op onze actiepagina en je ziet direct of je een van deze koffers gewonnen hebt.

Maak dus nu een afspraak vóór 30 juni en houd begin juli je brievenbus goed in de gaten!

Klik hier voor de actievoorwaarden


Afspraak maken


Postcode
Huisnummer

Probleemomschrijving

U heeft het maximaal aantal karakters bereikt, probeer het bericht in te korten.

Email
Telefoon
Postcode
Huisnummer

Probleemomschrijving

U heeft het maximaal aantal karakters bereikt, probeer het bericht in te korten.

Email
Telefoon
Probleemomschrijving

U heeft het maximaal aantal karakters bereikt, probeer het bericht in te korten.

Terug naar het normale formulier.