Bel ons Maak een afspraak

Wij geven elke week in mei een heerlijk weekendje weg, ter waarde van maar liefst € 250,-. Iedereen maakt kans op zo’n lekker vakantieweekendje, dus lees snel verder hoe jij er straks een paar dagen op uit kunt gaan.

Iedereen maakt kans

Heb je in mei een afspraak met een van onze IT-talenten, aan huis of op afstand? Dan ding je elke week automatisch mee naar één van de cadeaubonnen voor een weekendje weg ter waarde van maar liefst € 250,-.

Trekkingen

De trekkingen vinden plaats op:

  • Trekking 1: 9 mei
  • Trekking 2: 16 mei
  • Trekking 3: 23 mei
  • Trekking 4: 2 juni

De winnaars ontvangen persoonlijk bericht van de gewonnen prijs. De cadeaubon (van Weekendjeweg.nl) zal binnen een week na deze aankondiging worden opgestuurd naar de prijswinnaar.

Bepaal zelf waar je heerlijk naar toe gaat

weekendjeweg afbeelding

De winnaars krijgen een cadeaubon van Weekendjeweg.nl . Zo kun je zelf uitzoeken waar, wanneer en met wie je een weekendje weg gaat. Een heerlijk vooruitzicht toch?!

Ook kans maken?

Iedereen maakt kans op deze heerlijke prijs. Je hoeft alleen maar een afspraak in mei te hebben met een van onze 1.000 IT-talenten. Dit mag een afspraak ‘aan huis’ zijn of een afspraak ‘op afstand’ via onze remote-support. De afspraak maak je snel door te bellen met onze klantenservice op 088 2200 200 of door het formulier via de volgende button in te vullen. Wij nemen dan zeer spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak in te plannen.

Klik hier voor de actievoorwaarden

Veiligheid boven alles

Zijn jouw apparaten en je thuisnetwerk goed en veilig ingesteld? Hackers zijn constant op zoek naar mogelijkheden om digitaal in te breken. En waarom zouden ze dat niet ook bij jou proberen?

Geef hackers dan ook geen kans en zorg dat al jouw digitale devices up-to-date en goed beveiligd zijn tegen inbraakpogingen van hackers.

Wij hebben preventieve oplossingen om je goed te wapenen tegen cybercrime of onverwachtse gebeurtenissen met je computer, smartphone of tablet. Bekijk onze oplossingen op onze Back-up Online pagina of onze APK pagina.

Kun jij de hulp van een van onze 1000 ervaren IT- talenten nu ook goed gebruiken? Klik dan op onderstaande knop om snel de afspraak te maken.

Digitaal probleem? Wij fixen het wel! Digitale vragen? Wij beantwoorden ‘m!

Heb je een probleem met jouw computer, smartphone, printer, wifinetwerk, smart TV of een ander digitaal apparaat? Bijvoorbeeld door een foutmelding of een virus? Of synchroniseert je mail niet goed tussen je computer en smartphone? Of print je printer niet? Maak dan de afspraak in mei en maak direct kans op een lekker weekendje weg.

Actie mei 2022