Bel ons Maak een afspraak

De Studentaanhuis Online Back-up® is dé oplossing voor iedereen die zijn of haar belangrijke bestanden veilig en goed geback-upt wil hebben en er dus zeker van wil zijn dat er altijd een kopie van deze belangrijke bestanden beschikbaar is. Wat er ook met je device gebeurt, je foto’s en alle andere belangrijke document zijn altijd veilig opgeslagen in jouw persoonlijke Studentaanhuis Online Back-up® omgeving en makkelijk terug te zetten op elk willekeurig device.

Het kan ons allemaal gebeuren: de computer crasht, je account wordt ‘gegijzeld’ door ransomware of een virus beschadigd je foto’s of andere bestanden. Dit zijn enkele voorbeelden van situaties waarin je jouw belangrijkste bestanden voorgoed kwijt kunt raken.

Dat geldt niet voor degene die de Studentaanhuis Online Back-up® heeft. Want dan is er altijd een recente kopie van deze belangrijke bestanden beschikbaar en snel en eenvoudig terug te zetten op welk device je ook wilt.

Twee verschillende Online Back-up producten

Onze Online Back-up bestaat uit 2 verschillende online back-up producten, namelijk:

 • De Multi device back-up

  De Multi device back-up is een back-up-account waaraan je meerdere apparaten kunt koppelen. Vervolgens selecteer je de mappen en bestanden per device, die geback-upt moeten worden.

 • De Single device back-up

  De Single device back-up is een volledig back-up van één geselecteerd apparaat.

Bij de basis Multi device back-up krijg je standaard 50 GB opslag voor je belangrijkste bestanden, zoals bijvoorbeeld je foto’s en documenten. In de meeste gevallen is dit ruim voldoende opslag. Mocht je echter meer opslagruimte nodig hebben, dan kun je dit pakket heel makkelijk uitbreiden per 25 GB.


Bij onze Single device back-up heb je tot 200 GB opslag voor één geselecteerd device. Bij dit product maak je een gehele back-up van het digitale apparaat, meestal je dekstop of laptop. We back-uppen dan niet alleen al je bestanden, maar ook het besturingssysteem en de software die op dit device staan. Je hebt dus als waren een gehele kopie van je device in de back-up staan. Mocht je van meerdere digitale apparaten een volledige back-up willen instellen, dan is het uiteraard mogelijk om dit pakket met meerdere apparaten uit te breiden binnen je persoonlijke Online Back-up omgeving. Per device is de opslag 200 GB.

Al vanaf 7,99 per maand

Voor onze basis Multi device back-up betaal je maandelijks slechts 7,99 euro. Wil je de opslag uitbreiden, dan kan dat per 25 GB voor 2,50 euro per maand extra.

Voor onze Single device back-up betaal je 11,99 euro per maand. Voor elk extra device dat je koppelt aan dit product betaal je 3,00 euro per maand. Bij meer dan 5 gekoppelde apparaten is de prijs op aanvraag.

De betalingen verlopen via een doorlopende machtiging en het abonnement wordt per maand vooruit betaald.

De eerste 500

In de maand november ontvangen de eerste 500 aanmeldingen voor De Studentaanhuis Online Back-up® de inrichting van je back-up account cadeau. Deze afspraak, die via onze remote service verloopt, zal ongeveer 30 minuten is beslag nemen.

Meld je nu aan

Wil je graag je bestanden veilig en goed geback-upt hebben? En wil je de inrichting van jouw persoonlijke back-up account gratis ingeregeld hebben? Vul dan nu onderstaand formulier in. De eerste 500 krijgen de inrichting cadeau van ons.

Zodra wij jouw formulier binnen hebben, verwerken wij je aanvraag. Vervolgens nemen we contact met je op om de afspraak voor het inrichten van je account, door een van onze experts, in te plannen.

Veel verschillende versies

Met de Studentaanhuis Online Back-up® heb je veel verschillende kopieën van jouw belangrijkste bestanden veilig en goed in de cloud opgeslagen. Omdat wij verschillende versies bewaren, hoef je je geen zorgen te maken als bijvoorbeeld:

 1. Een virus in jouw bestanden zit
 2. Jouw bestanden gegijzeld zijn
 3. Een belangrijke foto per ongeluk verwijderd is.

Onze Online Back-up slaat namelijk elke dag een kopie van de geselecteerde bestanden op in je persoonlijke omgeving. Hiervan bewaren wij volgens het volgende schema veel verschillende versies:

 • Van de laatste 7 dagen, elke dag 1 versie
 • Van de laatste 4 weken, per week 1 versie
 • Tot 12 maanden lang, per maand 1 versie

Dit betekent dat je tot een jaar terug de bestanden nog terug kunt halen. Oftewel: verwijder je per ongeluk een foto? Dan kun je die in jouw Studentaanhuis Online Back-up omgeving tot nog 12 maanden lang terughalen.

Zijn de bestanden niet gewijzigd, dan kun je deze altijd terugzetten vanuit jouw Online Back-up naar elk device dat je wilt. Dit natuurlijk zolang als jouw abonnement actief is.

Veiligheid staat voorop

Het online back-uppen van je belangrijkste bestanden moet absoluut veilig en vertrouwd zijn. Bij de ontwikkeling van onze Online Back-up oplossing waren dit twee van onze belangrijkste eisen. Mede hierom zijn wij voor onze online back-up oplossing de samenwerking aangegaan met Acronis.

Acronis is een gerenommeerd technologie bedrijf dat gespecialiseerd is in back-up oplossingen. Zij opereren wereldwijd en hebben ruim 18 jaar ervaring. De verschillende oplossingen die zij bieden worden door meer dan 5,5 miljoen eindgebruikers gebruikt. Hun standaarden voor veilige opslag van data zijn de hoogst mogelijk gekwalificeerde standaarden en zij hebben dan ook meerdere relevante ISO-certificeringen.

Gemak en inzichten

Een veilige en betrouwbare opslag van jouw persoonlijke gegevens, is het gemak en inzichten in jouw back-up van groot belang voor ons. Met de persoonlijke Online Back-up omgeving die wij ontwikkeld hebben is het ons gelukt om een zeer gebruiksvriendelijke tool te bouwen, waarin simpel en snel te zien is van welke bestanden er een back-up is en of deze back-up goed verlopen.

Mocht er overigens onverhoopt iets niet goed gegaan zijn met een back-up, dan wordt je daar via een email van op de hoogte gebracht. Zodoende kan er direct actie onder nomen.

Ons team van experts houd hierbij een oogje voor je in het zeil en zal proactief contact zoeken bij mogelijke problemen met je back-up.

Opzegging

Wil je om wat voor reden dan ook je online back-up abonnement opzeggen? Dan hanteren wij hierbij 1 maand opzegtermijn. Jouw back-up wordt na afloop volledig gewist.

Algemene Voorwaarden

De voorwaarden die van toepassing zijn op De Studentaanhuis Online Back-up zijn opgenomen in onze Algemene Voorwaarden. Voor zover onze voorwaarden niet van toepassing zijn, gelden de Algemene Voorwaarden van Acronis.

Vraag de Online Backup aan

Uw gegevens

Beveiliging

Online Backup | Aanvragen