Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Kies voor zekerheid

Je hoeft je nu geen zorgen meer te maken over de vraag of je die prachtige foto’s aan iedereen kunt blijven laten zien. En je hoeft je nu ook geen zorgen meer te maken dat je jouw huur- of koopakte of andere belangrijke documenten voorgoed kwijtraakt.

Met de Studentaanhuis Back-up Online® oplossing kies je voor zekerheid en is er altijd een goede back-up van al jouw waardevolle bestanden veilig en goed opgeslagen en altijd beschikbaar.

Met een 100% veilige opslag in de cloud en tegen een zeer scherp tarief, ben je er met onze oplossing verzekerd van dat jouw bestanden nooit verloren zullen gaan. Kies voor zekerheid en sluit vandaag nog het Studentaanhuis Back-up Online® abonnement af.

Bekijk hier onze tv commercial

De 10 Zekerheden van de Studentaanhuis Back-up Online®

1

De meest betrouwbare en veilige oplossing

2

Zeer scherpe maandtarieven

3

Dagelijkse back-ups en meerdere kopieën worden opgeslagen

4

Altijd een kopie van je bestanden beschikbaar

5

Heel eenvoudig in te stellen

6

Bepaal zelf welke bestanden je wilt back-uppen

7

Al je apparaten te koppelen aan je account

8

Je bestanden heel eenvoudig terug te zetten

9

Een helder overzicht van de status van je back-ups

10

En…altijd support, zowel remote als aan huis

De Studentaanhuis Back-up Online® oplossing: al vanaf 7,99 per maand!

Je hoeft je voor eens en altijd geen zorgen meer te maken of de back-up van je belangrijke bestanden wel goed geregeld en in veilige handen is. Met de Studentaanhuis Back-up Online® oplossing kies je voor zekerheid en dat al voor slechts 7,99 euro per maand.

Binnen onze oplossing wordt er dagelijks een back-up gemaakt van de geselecteerde bestanden en documenten. Van deze dagelijkse back-ups worden zolang het abonnement actief is veel verschillende versies bewaard. Zo heb je de zekerheid dat je nooit een bestand kwijt bent. Ook niet als je deze per ongeluk zelf verwijdert van je computer, tablet of smartphone.

Hulp bij activatie

Wil je hulp bij het activeren van je Back-up Online® account? Onze IT-talenten helpen je er graag bij. Dit kan via onze remote service ‘Hulp op Afstand’ of uiteraard bij je aan huis.

Het activeren en inrichten van je persoonlijk Back-up Online® account door een van onze IT-talenten duurt gemiddeld zo’n 30 minuten.

3 pakketten

Je hebt keuze uit 3 verschillende Studentaanhuis Back-up Online® abonnementen, namelijk:

Multi device 50

Toepassing

Al je devices gekoppeld

Opslagcapaciteit

50GB

Maandtarief

€ 7,99

Opslag uit te breiden per

25GB

Opzegbaar

Maandelijks

Multi device 75

Toepassing

Al je devices gekoppeld

Opslagcapaciteit

75GB

Maandtarief

€ 9,99

Opslag uit te breiden per

25GB

Opzegbaar

Maandelijks

Single device

Toepassing

1 device gekoppeld

Opslagcapaciteit

200GB

Maandtarief

€ 11,99

Opslag uit te breiden per

1 apparaat (+ € 5,00)

Opzegbaar

Maandelijks

Het Multi device abonnement

Bij het Multi device Back-up Online® abonnement krijg je jouw persoonlijke online back-up omgeving, waarin je al jouw digitale apparaten kunt koppelen. Per apparaat bepaal je zelf van welke bestanden en documenten die op dat device staan er een back-up gemaakt moet worden.

In het basisabonnement krijg je 50 gigabyte aan opslagruimte. Dit is in verreweg de meeste gevallen ruim voldoende capaciteit voor je belangrijkste bestanden, zoals je foto’s en video’s. Je betaalt € 7,99 per maand voor dit abonnement.

Verwacht je meer basiscapaciteit nodig te hebben, dan kun je kiezen voor het abonnement met 75 gigabyte aan opslagruimte. Je betaalt dan €9,99 per maand.

Beide abonnementen zijn snel en makkelijk uit te breiden per 25 of 50 gigabyte extra. Hier rekenen wij dan € 2,75 resp. € 4,- per maand extra voor.

Het Single device abonnement

Bij het Single device Back-up Online® abonnement maken wij een back-up van het hele apparaat, meestal de desktop of laptop. We back-uppen niet alleen alle bestanden, maar ook alle software, programma’s en het besturingssysteem die op dit device staan. Je hebt dus als het ware een 100% kopie van je hele device in jouw Back-up Online® omgeving staan.

Dit pakket kan uitgebreid worden met meer apparaten. De extra kosten zijn dan € 5,00 per maand per extra device.

Betaling en opzegging

De betaling van het abonnement loopt via een machtiging. Alleen de abonnementskosten voor de eerste maand betaal je via iDeal. Hiermee machtig je ons dan direct om de opvolgende abonnementskosten per maand te mogen incasseren. Het abonnement wordt per maand vooruitbetaald.

Wil je jouw back-up abonnement opzeggen, om wat voor reden dan ook? Dan is dat uiteraard ook heel simpel. Je stuurt een mail naar [email protected]. Wij bevestigen dan jouw opzegging en hanteren hierbij één volledige kalendermaand aan opzegtermijn. Let op! Direct na afloop van jouw Back-up Online® abonnement wordt jouw gehele back-up kopie volledig gewist en is vanaf dan ook niet meer terug te halen. Ook hier staat veiligheid en betrouwbaarheid bij ons voorop.

Geïnteresseerd en wil je het Studentaanhuis Back-up Online® abonnement afsluiten?Lees hieronder verder voor meer informatie.

Bekijk onze informatievideo:


Lees hieronder verder voor meer informatie

Waarom de Studentaanhuis Back-up Online®?

1. 100% Veilig

Voor onze Back-up Online® oplossing werken wij samen met Acronis.

Acronis is een wereldwijd technologiebedrijf, dat gespecialiseerd is in secured back-ups. Hun services en diensten worden door vele multinationals gebruikt. Zij hebben over de hele wereld verschillende professionele datacentra die voldoen aan de hoogst gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen.

Speciaal voor onze klanten hebben zij samen met ons de Studentaanhuis Back-up Online® oplossingen ontwikkeld. Door hun ervaring en expertise, en hun veilige datacentra, kunnen wij de Back-up Online® oplossing met 100% veiligheid aanbieden.

2. Waarom is een dagelijkse back-up zo belangrijk?

Wij worden al jaren dag in en dag uit gebeld door klanten met de vraag waarom hun computer zo traag is geworden, deze het soms niet meer lijkt te doen of erger nog zelfs helemaal gecrasht is. Daar is de laatste tijd steeds vaker de vraag bijgekomen of wij kunnen helpen bij de computer die ‘gegijzeld’ is door een virus of erger nog kwaadaardige ransomware.

Op dat moment schiet de paniek er bij de klant altijd meteen in. Want nu de computer ineens niet meer goed werkt, hoe kom je dan nog bij de waardevolle digitale bestanden, zoals je foto- en videobestanden of andere belangrijke, officiële documenten die je al jaren op je computer opgeslagen staan?

Regelmatig is de klant echt te laat met zijn hulpvraag en zijn de computer en de bestanden zo erg beschadigd dat deze niet meer te redden zijn.

Het maken van een back-up is dan misschien ook wel het meest onderschatte onderdeel voor een goede beveiliging van alle bestanden op een desktop, laptop, smartphone, tablet of ander device. Mocht er onverhoopt en onverwachts iets vervelends gebeuren met je device, dan heb je met een goede kopie van je belangrijkste bestanden het meeste leed voorkomen.

Met de Back-up Online® hoef je je hierover nu geen zorgen meer te maken. Door de automatische en dagelijkse back-up van jouw belangrijke bestanden heb je hier geen omkijken meer naar. Je hebt de zekerheid dat er altijd een kopie van je belangrijke bestanden snel en simpel voorhanden is.

3. Een externe harde schijf of een Back-up Online®

De mensen die een back-up van hun belangrijke bestanden hebben, bewaren deze vaak op een externe harde schijf. Dit is zeker een goede mogelijkheid om een kopie van je belangrijke bestanden te bewaren. Er zitten echter een aantal grote nadelen aan het gebruik van een externe harde schijf als back-up.

Zo heeft een externe harde schijf net als elk ander device niet het eeuwige leven. Ook deze kan kapot gaan of beschadigd raken. Daarnaast blijft het natuurlijk altijd een handmatige handeling. Je moet er telkens aan denken om de harde schijf aan je computer te koppelen en een kopie van de bestanden die jij belangrijk vindt er op te slaan. Als derde punt moet je er rekening mee houden dat je de harde schijf kwijt kunt raken, deze gestolen kan worden en dat bij brand de harde schijf waarschijnlijk onbruikbaar wordt (door de brand of waterschade). Als laatste punt heeft de harde schijf het nadeel dat je de bestanden van je smartphone en tablet er niet of moeilijk op kunt back-uppen.

Al deze minpunten heeft de Back-up Online® niet. Daar is alles automatisch ingeregeld. De bestanden staan op meerder plekken opgeslagen en al je digitale apparaten kun je koppelen aan jouw persoonlijke Back-up Online® account. Wel zo makkelijk en zeker.

4. Back-up Online® is geen online synchronisatie

Onze Back-up Online® is eigenlijk niet te vergelijken met een online synchronisatie, zoals bijvoorbeeld: iCloud, Dropbox of Google Drive. Bij deze laatste wordt er slechts een exacte kopie van wat er op je device staat online bewaard. Wijzig je dus iets in een bestand dat op je computer staat, dan wordt dit ook direct gewijzigd in je kopie in je iCloud, Dropbox of Google Drive. Dit geldt ook voor als er iets misgaat. Dus verwijder je een foto van je computer, smartphone of tablet? Of raakt een bestand beschadigd door een virus of ransomware? Dan zal dit dezelfde gebeuren met de foto of het bestand in je iCloud, Dropbox of Google Drive.

Verschillende versies

Bij Back-up Online® worden veel verschillende versies van je documenten bewaard. Mocht er dus iets misgaan met je document op je device? Dan kun je altijd en zonder problemen een vorige versie terughalen uit je Back-up Online®. Zo ben je er zeker van dat wat er ook met je computer, smartphone of tablet gebeurt, je hebt altijd nog een ‘schone’ kopie van je belangrijke bestanden veilig in je Back-up Online® staan.

Bij de Studentaanhuis Back-up Online® oplossing wordt het volgende back-up schema aangehouden:

  • van de laatste 7 dagen: elke dag 1 versie
  • van de laatste 4 weken: per week 1 versie
  • tot 12 maanden lang: per maand 1 versie
  • vanaf 12 maanden wordt de laatste versie bewaard zolang het abonnement actief is

5. Bijzonder gebruiksvriendelijk

Met de persoonlijke Back-up Online® omgeving die wij ontwikkeld hebben, is het ons gelukt om een zeer gebruiksvriendelijke omgeving te bouwen, waarin simpel en snel te zien is van welke bestanden er een back-up is en of deze back-up goed verlopen is.

6. Wij monitoren mee

Mocht er overigens onverhoopt iets niet goed gegaan zijn met een back-up, dan word je daar via een email van op de hoogte gebracht. Zodoende kan er direct actie ondernomen worden.

Ons team van IT-experts houdt dit nauwlettend in de gaten en zal proactief contact met je zoeken bij mogelijke problemen met je back-up.

7. Kies ook voor zekerheid! Bestel direct of vraag aan

Wil je graag je bestanden veilig en goed geback-upt hebben? En wil je ook altijd blijven beschikken over je digitale foto’s, video’s en andere cruciale bestanden? Bestel dan direct of vraag het abonnement met support aan.

Vraag de Back-up Online® aan

Uw gegevens

Overige

Beveiliging

Zodra wij het formulier binnen hebben, verwerken wij je aanvraag. Vervolgens nemen we contact met je op om de afspraak voor het inrichten van je account, door een van onze ervaren IT-talenten, in te plannen.

Algemene Voorwaarden

De voorwaarden die van toepassing zijn op de Studentaanhuis Back-up Online® zijn opgenomen in onze Algemene Voorwaarden. Voor zover onze voorwaarden niet van toepassing zijn, gelden de Algemene Voorwaarden van Acronis.

Online Backup | Aanvragen