Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Een Windows back-up maken? Voorkom dat je mooiste vakantiefoto’s verloren gaan. En voorkom dat belangrijke bestanden niet meer beschikbaar zijn als de harde schijf van je computer crasht of Windows vastloopt en niet meer te herstellen blijkt.

Denk aan de mooiste foto’s van de laatste vakantie, herinneringen van vroeger, belangrijke bestanden en software die je hebt aangeschaft. Fijn zolang het allemaal werkt, maar wat gebeurt er als Windows niet meer opstart, de harde schijf kapot gaat of bestanden niet meer openen? Enorm vervelend, maar gelukkig makkelijk te voorkomen.

Trustpilot: “Vakkundige hulp bij installeren van een back-up op mijn Windows 10 laptop.” - mevrouw van Dijk (5 sterren)

Windows 8 en Windows 10

De oplossing? Een back-up maken voor Windows 8, Windows 10 en elke andere versie die je eventueel gebruikt. Dé manier om jouw bestanden veilig te stellen, zodat je daar bij problemen altijd een reserve-exemplaar van achter de hand hebt. Een hele geruststelling, als de harde schijf er inderdaad ineens mee ophoudt.

Wil je een back-up maken op een externe harde schijf vanuit Windows 10? Onze ervaren IT-studenten weten hoe ze een back-up kunnen maken en hoe ze die bij problemen goed kunnen terugzetten. De meest veilige verzekering voor jouw foto’s, belangrijke bestanden en het complete systeem dat je op jouw computer gebruikt.

Trustpilot: “De student heeft snel de problemen opgelost met het geluid. Advies om USB-sticks als back-up te gebruiken voor kleine bestanden: prima!” - Wolter (4 sterren)

Windows back-up maken: Studentaanhuis

Een back-up maken in Windows, maar weet je niet goed hoe dat moet? Onze professionele IT-studenten bieden jou de perfecte hulp bij je computer. Dat deden we al voor meer dan 100.000 klanten, die onze hulp waarderen met gemiddeld een 9+!

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Computerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Windows back-up maken | Studentaanhuis