Bel ons Maak een afspraak

Stel, jouw MacBook loopt vast: wat doe je dan? Regelmatig bellen klanten ons en geven ze aan dat hun Mac vastloopt. Heel vervelend, omdat een MacBook normaal gesproken goed werkt en bij het vastlopen minder mogelijkheden biedt dan een Windows computer. Is jouw Mac vastgelopen en wil je weten hoe dat komt of wil je daar zelf wat aan doen? Wij leggen je uit hoe we je daarbij kunnen helpen.

Let op: Loopt jouw Mac vast en krijg je niets meer voor elkaar? Het is erg onverstandig om zomaar de stekker uit het stopcontact te trekken. Dit kan belangrijke bestanden en gegevens onherstelbaar beschadigen.

Soms lukt het om de Mac geforceerd te herstarten. Wij zorgen er daarmee voor dat we de computer dwingen opnieuw op te starten, zodat het probleem mogelijk verholpen is. Soms is dat voldoende om de ‘draaiende strandbal’ uit het Mac OS-besturingssysteem weg te krijgen.

Trustpilot: “Carlos heeft ons geweldig geholpen. Vastlopende Mac: opgelost. En verder problemen de wereld uitgeholpen. Heel fijn en vooral ook heel plezierig. Bedankt!” - Gemma (5 sterren)

MacBook loopt vast: wat is er aan de hand?

Er kunnen meerdere dingen aan de hand zijn als een MacBook is vastgelopen of als het gaat om een Mac. Een computer loopt vast als bijvoorbeeld programma’s te veel geheugen vragen of na verloop van tijd niet meer reageren. Het is dan niet meer mogelijk om die af te sluiten of een andere oplossing te vinden in het programma zelf.

Soms ligt het niet aan de software, maar is er iets aan de hand met het scherm of één van de interne onderdelen van de computer. Zowel een MacBook als een Mac zijn geavanceerde apparaten, waardoor er van alles aan de hand kan zijn.

Is jouw Mac vastgelopen of heb je problemen met jouw MacBook? Neem dan snel contact met ons op via 088 2200 200. Vaak kunnen we meteen vaststellen waar het aan ligt en natuurlijk direct de afspraak voor je inplannen. Onze ervaren IT-studenten werken dagelijks met Mac’s en MacBook’s en kennen de beste oplossingen voor alle problemen.

Trustpilot: “Sjoerd heeft zojuist mijn Mac een 'APK' gegeven nadat deze telkens vast liep. Uitstekende service, begrijpelijke taal, kortom: top!” - Gea (5 sterren)

Mac vastgelopen: Studentaanhuis

Is jouw Mac vastgelopen en krijg je het zelf niet meer voor elkaar om dat op te lossen? Geen zorgen, wij fixen het wel! We zijn jouw hoop in bange dagen als het gaat om de computer, omdat zowel Windows als Mac van Apple geen geheimen voor ons heeft. Onze ervaren IT-studenten weten wat er aan de hand kan zijn en bieden de oplossing die je zoekt.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Computerhulp bij je Mac nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Mac computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Apple computer loopt vast | Studentaanhuis