Bel ons Maak een afspraak

Jouw Apple computer sneller maken? Wij kunnen jouw trage iMac of MacBook versnellen door ze een flinke onderhoudsbeurt te geven. Apple computers verzamelen zonder dat je het doorhebt allerlei gegevens en bestanden. Die staan normaal gesproken niet in de weg, totdat de berg te groot wordt en je het gaat merken aan de snelheid en betrouwbaarheid. Of aan vervelende foutmeldingen die je krijgt, omdat er problemen zijn ontstaan.

Wil je jouw iMac sneller maken, zodat je daar weer mee kunt werken zoals je dat gewend bent? Wij helpen je graag bij een trage iMac, omdat we in de meeste gevallen goed kunnen vaststellen wat er aan de hand is. Wellicht draaien er programma’s mee die je niet nodig hebt, is de harde schijf bijna vol of moet de harde schijf nodig opgeruimd en gestructureerd worden. Allemaal zaken die de snelheid van jouw computer beïnvloeden, waardoor het verstandig is om regelmatig onderhoud uit te laten voeren.

Trustpilot: "Ik ben zeer tevreden! Hij was vriendelijk en zeer vakkundig! In korte tijd had hij al mijn problemen met de Mac opgelost en liep deze weer een stuk sneller!" - Robert (5 sterren)

Trage iMac: wat is er aan de hand?

Start jouw iMac erg traag op of heb je last van een trage MacBook, waardoor je daar onderweg en bij de klant op locatie niet goed mee kunt werken? Onze deskundige studenten stellen voor je vast wat er aan de hand is. We bekijken de CPU-belasting, het beschikbare opslaggeheugen en bijvoorbeeld de werking van jouw RAM-geheugen. Technische termen waar onze IT-studenten jou niet mee vermoeien, maar waar ze wel goed naar kijken om jouw computer sneller te maken.

We stellen vast wat er aan de hand is, ruimen de harde schijf op en verwijderen data of gegevens die je niet meer nodig hebt. Belangrijk, omdat we jouw iMac of MacBook daarmee een stuk sneller kunnen maken. We schonen de computer op, waarmee we belangrijke vertragers verwijderen.

Trustpilot: "Onze student is een zeer beleefde, rustige en frisse jongen. Met veel geduld heeft hij mijn iMac-probleem aangepakt en deze sneller gemaakt. Ik ben uiterst tevreden. Het contact met de backoffice was prima: meteen telefonisch contact en zeer snel een afspraak." - mevrouw Peeters (5 sterren)

Mac sneller maken: Studentaanhuis

Jouw iMac sneller maken en daarvoor op zoek naar een specialist in computers. Onze 1.000 ervaren IT-studenten werken iedere dag met een Apple computer en weten daardoor uitstekend hoe ze de snelheid die je gewend bent terug kunnen krijgen.

Heb je vragen over het sneller maken van jouw Mac of wil je een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Computerhulp bij je Mac nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Mac computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Apple computer sneller maken | Studentaanhuis