Bel ons Maak een afspraak

Beveiligingsprogramma’s en -software zijn onmisbaar op jouw computer. Zonder goede PC beveiliging loop je het risico dat virussen, malware, spyware en andere problemen zich nestelen op je computer. Heel gevaarlijk, omdat ze jouw bestanden, gegevens of zelfs de controle over jouw computer op het oog hebben. Virussen en andere schadelijke softwareprogramma’s worden gemaakt om de controle over te nemen, gegevens te stelen of bestanden onbruikbaar te maken.

Bescherm jouw foto’s, belangrijke documenten en niet te vergeten je bankgegevens door gebruik te maken van goede antivirus software. Voor de beveiliging van jouw computer, met een programma dat inbrekers van buitenaf kan tegenhouden. Door software die je wilt downloaden standaard te controleren, e-mail niet zomaar toe te laten tot jouw computer en alarm te slaan op het moment dat er toch een keer iets aan de hand is.

We maken veel gebruik van onze computer, waardoor waterdichte PC beveiliging steeds belangrijker is geworden. Op internet is ontzettend veel handige informatie te vinden, maar daar bevinden zich ook kwaadwillende internetcriminelen. Zij gebruiken onveilige websites, onveilige software en onveilige e-mails, waarmee ze toegang proberen te krijgen tot jouw computer. Dat kun je voorkomen door onze ervaren IT-studenten in te schakelen. Zij helpen je graag met het installeren van de juiste beveiligingsprogramma’s en -software.

Trustpilot: “PC weer pico bello in orde! Computer opgeschoond en een antivirusprogramma geïnstalleerd. Prima werk van Maarten!” - Jos (4 sterren)

Essentiële beveiliging van jouw computer

Goede beveiliging van jouw computer bestaat uit een paar belangrijke onderdelen:

  • Antivirus software

    Virussen zijn programma’s met kwaadaardige bedoelingen. Het lijkt handige software of maakt onderdeel uit van een programma dat jij wilt downloaden. Een virus probeert toegang te krijgen tot jouw computer en gegevens, of maakt jouw PC onbruikbaar. Met de juiste beveiligingssoftware herken je virussen voordat die op jouw computer staan of voordat ze toegang krijgen tot de gegevens en bestanden waar ze naar op zoek zijn.

  • Firewall

    Een firewall controleert de ingaande en uitgaande verbindingen op jouw computer. Tijdens downloads krijg je een melding als er iets niet in de haak is. En probeert schadelijke software op jouw computer bestanden te delen met een externe bron of gegevens te versturen? Ook dat wordt netjes geblokkeerd, waardoor jij de controle hebt over wat er gebeurd en jouw PC veilig is om gebruik van te maken.

  • Spamfilter

    Met een spamfilter voorkom je ongewenste e-mail en gevaarlijke berichten in jouw inbox. Het houdt mogelijke spam tegen, waardoor je niet het risico loopt er per ongeluk een link in aan te klikken. Dankzij een spamfilter heb je veel minder last van phishingmails, waarmee internetcriminelen proberen gegevens afhankelijk te maken. Zoals bankgegevens of creditcardgegevens, waardoor je veel geld kunt verliezen.

Het is voor een goede beveiliging van jouw computer belangrijk om gebruik te maken van deze drie onderdelen. En wil je ook in de toekomst geen risico’s lopen? Dan is het belangrijk om de antivirus software en andere beveiligingsprogramma’s en -software regelmatig te laten updaten. Op die manier herkent de software ook de nieuwste virussen en mogelijke problemen, om je daar goed tegen te kunnen beschermen.

Antivirus software: voorkom verkeerde downloads

Heb je antivirus software geprobeerd te downloaden en lukt het niet tijdens de installatie? Of weet je niet goed welk programma je moet kiezen, om daar gratis of betaald gebruik van te maken? Onze ervaren en vakkundige IT-studenten kennen de verschillende programma’s die er beschikbaar zijn voor de beveiliging van de computer. Ze adviseren je graag over de gratis en betaalde pakketten, die ze bovendien meteen voor je kunnen installeren.

Wij installeren de software op de juiste manier en voorkomen dat je in de val trapt van op het eerste gezicht gratis software die niet zo gratis blijkt te zijn. Antivirus software moet afkomstig zijn van een zeer betrouwbare bron, omdat je daarmee werkt aan de beveiliging van jouw computer. Je kiest niet voor een slot op de deur van een onbetrouwbare aanbieder, dus kies ook bij antivirus software voor een betrouwbare naam waar wij je goed over kunnen adviseren.

Hulp bij PC beveiliging: 1.000 ervaren IT-studenten

Onze ruim 1.000 ervaren IT-studenten studeren vanaf MBO niveau 4 tot en met de Technische Universiteit. Ze maken op hun eigen PC en laptop gebruik van de beste beveiliging. Met antivirus software, een firewall en natuurlijk een spamfilter voor hun e-mail. Vanuit die ervaring en hun kennis van IT en systemen voor jouw computer kunnen ze je perfect adviseren en helpen.

Lukt het niet tijdens de installatie van antivirus software of een van de andere beveiligingsprogramma’s of -software? Onze IT-studenten pakken het voor je op en herkennen snel wat er aan de hand is. Heb je nog geen keuze gemaakt voor software om jouw computer te beveiligen? We helpen je een goede keuze te maken, waar je zonder problemen op kunt vertrouwen. Een veilig idee, zodat jij zonder problemen het internet op kunt en daar gebruik van kunt maken. Zonder dat je last hebt van virussen, onveilige verbindingen en spam of phishing e-mails waar je niet op zit te wachten.

Trustpilot: “Rick kwam keurig op het gevraagde tijdstip bij mij aan en heeft op al mijn vragen duidelijk uitleg gegeven. Heeft nog een virusscanner in de pc geïnstalleerd. Hartelijk dank en tot de volgende keer.” - Eduard (5 sterren)

100.000 vaste klanten: gemiddelde beoordeling van 9,0

Onze deskundige IT-studenten komen graag bij jou langs om je te helpen met beveiligingsprogramma’s en -software voor jouw computer. We doen dat bij meer dan 100.000 vaste klanten, die we graag helpen met hun software installatie. Of het nu gaat om de beveiliging van jouw PC, of om andere software waar je gebruik van wilt maken.

We zijn jouw specialist aan huis voor de computer. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,0. Iets waar we heel trots op zijn. Ervaar jij problemen met de beveiliging van jouw PC of de installatie van antivirus software? Wij gaan er graag voor je mee aan de slag.

Heb je specifieke vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Computerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Beveiligingsprogramma installeren: hulp bij antivirus en PC beveiliging | Studentaanhuis