Bel ons Maak een afspraak

Jouw computer beveiligen? Zonder virusscanner, firewall en regelmatige back-ups loop je online veel gevaar. Kwaadwillende software probeert op jouw computer of laptop te komen, waarmee internetcriminelen gegevens stelen of schadelijke programma’s bij je installeren.

Je kunt te maken krijgen met allerlei virusproblemen. Het is dus belangrijk om jouw laptop goed te beveiligen. Met de juiste PC bescherming en bijvoorbeeld door alle software up-to-date te houden. Met een sterk en veilig wachtwoord en door alleen programma’s uit veilige app-winkels te downloaden.

Trustpilot: “Goede ervaring met Studentaanhuis. Student gaf goede informatie met betrekking tot de beveiliging van de PC. En trad - waar nodig- op ter verdere beveiliging.” - de heer Terwisse (4 sterren)

PC bescherming: goede beveiliging

Benieuwd hoe je zorgt voor goede PC bescherming? Onze ruim 1.000 vakkundige IT-studenten installeren een goede virusscanner en stellen de firewall op de juiste manier in. Zodat internetcriminelen niet zomaar toegang krijgen tot jouw computer en je geen last meer zult hebben van schadelijke virussen.

Wij helpen je graag de computer perfect te beveiligen, zodat je daar veilig gebruik van kunt maken. Online en om e-mails te versturen, zonder dat je allerlei schadelijke software en andere problemen toelaat. En twijfel je over bepaalde programma’s of lukt het niet om die te updaten? Ook daar kunnen onze vakkundige studenten je uitstekend bij helpen.

Trustpilot: “Vriendelijke student, heeft me goed geholpen met het verhelpen van problemen met mijn antivirusprogramma.” - mevrouw van ’t Hoff (5 sterren)

Computer beveiligen: Studentaanhuis

Onze ervaren IT-studenten studeren vanaf MBO niveau 4 tot en met de Technische Universiteit. Zij zijn jouw vakkundige hulp bij de computer en lossen alle problemen op. We hebben al meer dan 100.000 tevreden klanten geholpen hun PC bescherming op orde te brengen. Wil jij jouw computer of laptop ook beveiligen? Ontdek zelf waarom klanten ons beoordelen met een 9,0.

Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Computerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Computer beveiligen: goede PC bescherming | Studentaanhuis