Bel ons Maak een afspraak

Wil je fotobewerkingssoftware installeren, maar lukt dat niet? Met foto software kun je foto’s bewerken, collecties organiseren en de voorbereidingen treffen voor een prachtig fotoboek.

Wil jij foto’s bewerken met software en weet je niet welk pakket daarvoor het best geschikt is? Of lukt het niet met de installatie op jouw PC of andere computer? Onze deskundige IT-studenten gebruiken de programma’s al jaren. Ze weten wat er beschikbaar is, helpen je de software veilig te downloaden en kunnen die zonder problemen voor je installeren en instellen.

Voorkom verkeerde installaties of software van onveilige bronnen. Je hebt daardoor geen last van eventuele malware en andere schadelijke toevoegingen aan, op het oog, handige software. Online zijn tal van ‘gratis’ programma’s beschikbaar, die veel schade aan jouw computer kunnen toebrengen. Onze IT-studenten herkennen die software, weten waar ze op moeten letten en voorkomen allerlei foutmeldingen of andere problemen.

Foto bewerken software: ervaren IT-studenten

Fotobewerkingssoftware is in een aantal gevallen gewoon gratis beschikbaar. Wij luisteren goed naar jouw wensen, zodat we het juiste programma kunnen kiezen en installeren. Ben je al bezig met de installatie, maar lukt het niet om de foto software goed te gebruiken of geïnstalleerd te krijgen? Onze IT-studenten weten al snel wat het probleem is en lossen dit vakkundig voor je op.

Wij zorgen ervoor dat je de foto bewerken software zonder problemen kunt gebruiken. Van een veilige (online) bron en met een goede installatie. Zonder schadelijke toevoegingen en mét de mogelijkheden die jij belangrijk vindt. Om foto’s lichter te maken, de kleuren van een foto mooier te maken of om foto’s bij te snijden zodat je daar online goed gebruik van kunt maken. Wat je ook van plan bent met de fotobewerkingssoftware, wij gaan er voor je mee aan de slag en fixen het wel!

Foto software zoals het bedoeld is

Heb je problemen met foto software of met andere programma’s? Onze IT-studenten helpen je om de juiste beveiligingsprogramma’s en software te installeren, net als alle andere toepassingen die je op jouw computer wilt gebruiken. We kiezen een betrouwbare online bron, voorkomen onveilige software en houden jouw computer vrij van schadelijke toevoegingen die je op het eerste oog makkelijk over het hoofd ziet.

Wil je gebruik maken van fotobewerkingssoftware, maar weet je niet goed waar te beginnen? Of ben je met de installatie begonnen, maar lukt het niet om die af te maken? Onze 1.000 IT-studenten hebben hier veel ervaring mee. Zij lossen alle problemen graag voor je op. Onze ruim 100.000 vaste klanten beoordelen ons niet voor niets gemiddeld met een 9,0.

Heb je specifieke vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Computerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Foto- en bewerkingssoftware: hulp bij installatie | Studentaanhuis