Maak een afspraak
088 2200 200

Vaak ontstaat een trage computer door jarenlang gebruik. Elke keer dat je de pc gebruikt, laat je sporen achter. Dit zijn bijvoorbeeld downloads en tijdelijke bestanden. Ook een virus of achterstallige updates kunnen een trage computer veroorzaken. Onze student komt graag bij je langs om de pc een opfrisbeurt te geven.

Wij helpen de trage computer sneller te maken, bijvoorbeeld door:

  • Ongebruikte programma’s te verwijderen

    Staan er programma’s en bestanden op de computer die je niet meer gebruikt? Zelfs als je de programma’s verwijdert, kan er data achterblijven. Deze data neemt veel ruimte in beslag, waardoor een trage computer ontstaat.

  • Systeemupdates te installeren

    Door de software van de pc te updaten blijft deze soepel werken en de beveiliging blijft up-to-date. De student kan dit voor je regelen en geeft je graag aanvullend advies hoe je zelf regelmatig updates kunt installeren.

  • De harde schrijf te defragmenteren

    In de loop der jaren komen opgeslagen bestanden verspreid (gefragmenteerd) over het geheugen van de pc te staan. Dit veroorzaakt een trage computer. Onze student kan jouw harde schijf op een veilige manier defragmenteren.

Afspraak maken?

Wie kent het niet: de pc of laptop start tergend langzaam op... Wil je dat een student de computer weer sneller maakt?

Maak direct een afspraak en bel ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur via 088 2200 200. Je kunt ook het online aanvraagformulier invullen. Onze studenten helpen je natuurlijk graag, ook 's avonds en in het weekend.

De Studentaanhuis Cadeaubon

Naast advies voor jezelf, kunt je ook een ander blij maken met het opschonen en sneller maken van een computer. Met de Studentaanhuis Cadeaubon geef je éénmalig digitale hulp aan huis.

Bestel de Cadeaubon

Computerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraak
of
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact op >Veelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker