Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Jouw Windows 10 computer opschonen? Het is een vlot en fijn besturingssysteem. Tenminste, als je dat regelmatig onderhoudt. Zonder dat je het merkt bouwen zich allerlei bestanden en gegevens op, die de computer steeds een beetje trager maken. En die leiden tot vervelende foutmeldingen of programma’s die niet meer werken zoals je dat gewend bent.

Wil jij Windows 10 opschonen, zodat je daar weer fris gebruik van kunt maken? Het is dé manier om de oude snelheid en betrouwbaarheid van de computer terug te krijgen. Onze IT-studenten kunnen jouw PC met Windows 10 opschonen, net als met een ander besturingssysteem waar je gebruik van maakt.

Trustpilot: "Wij zijn heel blij met onze student. Hij heeft onze Windows computer opgeschoond, gekeken of er virussen zijn, de harde schijf gecontroleerd, etc. Complimenten!" - Riet (5 sterren)

C-schijf vol en andere problemen

Staat de C-schijf vol in Windows 10 of krijg je andere foutmeldingen waarvan je niet goed weet wat je ermee moet doen? Het is de moeite waard om jouw computer op te schonen in Windows 10 of een andere versie van het besturingssysteem.

Tip: werk je op een Apple? Ook die computer kunnen we voor je opschonen.

Onze ervaren studenten weten welke bestanden en gegevens jouw computer opslaat. En waar die berg met gegevens staat, terwijl je er nooit gebruik van maakt. Gegevens en bestanden die jouw computer trager maken, leiden tot programma’s die niet meer goed werken en foutmeldingen waar je niet op zit te wachten. Onze IT-studenten werken dagelijks met Windows 10 en weten hoe ze dat voor je kunnen oplossen.

PC opschonen: Windows 10 en meer

We kunnen jouw PC opschonen met Windows 10, net als met versie 8 van dit besturingssysteem. We weten welk onderhoud het besturingssysteem zo af en toe nodig heeft om daar goed mee te blijven werken. Een fijne onderhoudsbeurt voor de computer, zodat je daar weer een stuk sneller en veiliger mee kunt werken.

Trustpilot: "Jeroen was stipt op tijd en heeft mijn Windows pc goed opgeschoond." - Richard (4 sterren)

Computer opschonen met Windows: Studentaanhuis

Jouw computer opschonen met Windows 10 of weet je niet goed welke versie je gebruikt? Geen probleem, aan de telefoon kunnen we vaak al goed vaststellen wat er aan de hand is. We zijn de specialisten voor jouw computer. Onze vakkundige IT-studenten hebben veel ervaring en hebben al veel van onze 100.000 klanten naar tevredenheid geholpen. Zij waarderen ons met gemiddeld een 9+, omdat het ons in 98% van de gevallen lukt de problemen tijdens het eerste bezoek op te lossen.

Heb je een specifieke vraag over het opschonen van jouw Windows computer of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Computerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Windows computer opschonen? | Studentaanhuis