Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Jouw Windows computer loopt vast en je weet niet hoe je dat kunt oplossen? Stel de Windows Update blijft hangen, dan is het belangrijk om niet zomaar de stekker uit het stopcontact te trekken. Dat schakelt de computer uit, maar kan ondertussen allerlei gegevens onherstelbaar beschadigen. Gegevens en documenten die jij belangrijk vindt of die nodig zijn voor de werking van Windows 8 of Windows 10.

Het is in plaats daarvan belangrijk om na te gaan wat er aan de hand is, net als wanneer Windows 10 blijft hangen bij het opstarten. Heel vervelend, maar het is belangrijk om daar de oorzaak van te vinden. Onze ervaren IT-studenten kunnen je hier perfect bij helpen en de problemen helemaal oplossen.

Windows Update blijft hangen

Stel, jouw Windows 10 Update loopt vast. Hoe los je dat op? Soms is het voldoende om even te wachten en zal de computer het na een tijdje weer gaan doen. Is dat niet het geval? Neem dan snel contact met ons op via 088 2200 200. Wij proberen meteen te achterhalen wat er misgaat en kunnen direct de afspraak voor je inplannen. Vervolgens komen we snel bij je langs om het probleem vakkundig op te lossen.

Dat doen we als jouw Windows Update blijft hangen en als jouw Windows computer ergens anders door vastloopt. Kun je de muis en het toetsenbord niet meer gebruiken of lukt het niet om de computer goed op te starten? Wij achterhalen wat er aan de hand is en kunnen je vervolgens perfect helpen met het oplossen van het probleem.

Problemen met of Windows 10

Onze ervaren IT-studenten werken iedere dag met Windows. Bovendien hebben zij veel ervaring met Windows 8 en Windows 10. Met de updates die je kunt doen in Windows Update en met de programma’s die je op de computer kunt gebruiken.

Tip: gebruik je geen Windows, maar loopt jouw Apple computer vast? Ook daar kunnen we je goed mee helpen.

Onze IT-studenten komen bij je langs en lossen het probleem met jouw computer in 98% van de gevallen tijdens het eerste bezoek op. Zodat jij verder kunt met de Windows Update of waar je mee bezig was, zonder dat er waardevolle of belangrijke gegevens verloren gaan.

Windows computer loopt vast: Studentaanhuis

Jouw Windows computer loopt vast en je weet niet goed wat te doen: hoe los je dat op? Onze ervaren IT-studenten bieden jou de hulp bij de computer die jij zoekt. Vakkundig, snel en op een manier die onze ruim 100.000 klanten ons gemiddeld met een 9+ waarderen!

Heb jij vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Computerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Windows computer loopt vast | Studentaanhuis