Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Nieuwe e-mail aanmaken voor een nieuw e-mailadres? Een e-mail aanmaken is niet altijd makkelijk, vooral niet als je niet weet welke instellingen je moet kiezen. Dat is vooral belangrijk als je jouw account ook op een mobiel apparaat wilt gebruiken, zoals een smartphone of een tablet. Je kunt een account aanmaken en die meteen goed instellen, zodat je berichten kunt ontvangen en deze zonder problemen kunt versturen.

Een nieuw e-mailadres aanmaken bij Outlook, Gmail of bij een andere provider waar je bij zit? Met name in dat laatste geval kan dit lastig zijn. Je hebt te maken met een aantal instellingen, waar je goed naar dient te kijken. De verkeerde instellingen kunnen ertoe leiden dat je geen mail kunt versturen of dat je die niet kunt ontvangen. Wij kijken graag met je mee en kunnen je helpen om e-mail aan te maken. Op die manier garanderen we een goede werking van het account, zodat je daar gebruik van kunt maken om familie en vrienden te mailen. Of om er gebruik van te maken naar bedrijven toe, met betrouwbare ontvangst van alle berichten.

Wil je jouw e-mail instellen of een e-mail account aanmaken? We helpen je zowel met het account als met de berichten, bijvoorbeeld als het niet goed lukt om die te verzenden op de manier die je wilt.

Trustpilot: “Het aanmaken van mijn e-mail is snel en effectief gefikst.” - Mulder (5 sterren)

Mail aanmaken: ervaren IT-studenten

Mail aanmaken en benieuwd hoe wij je daarbij kunnen helpen? Onze ervaren IT-studenten maken zelf dagelijks gebruik van e-mail en gebruiken daarvoor zowel Outlook en Gmail, maar ook andere providers. Zij kunnen je helder uitleggen welke instellingen er belangrijk zijn of die netjes voor je controleren. Dat doen we telefonisch of door bij je langs te komen, afhankelijk van het probleem dat jij ervaart. We helpen je een e-mailadres aan te maken en daarmee te mailen, zowel vanaf jouw computer als op andere apparaten.

Lukt het niet om jouw e-mail aan te maken op een mobiel apparaat of lijk je geen e-mail meer te ontvangen op jouw tablet? We stellen alles op de juiste manier voor je in. Vervolgens testen we natuurlijk of de e-mails verstuurd en ontvangen kunnen worden.

Nieuw e-mailadres aanmaken

Een nieuw e-mailadres aanmaken bij jouw provider of ben je op zoek naar een gratis e-mail account? We kunnen je er in de beide gevallen goed mee helpen. Uiteraard zorgen we voor de juiste instellingen in Outlook en bijvoorbeeld op jouw smartphone en tablet. Op die manier kun je zelfs een gratis mailaccount bij bijvoorbeeld Gmail gebruiken in combinatie met de apparaten die je in je bezit hebt.

Wij stellen alles op de juiste manier voor je in en helpen een account aan te maken dat nog beschikbaar is. Vanaf dat moment kun je daarmee e-mails versturen naar familie en vrienden, net als naar bedrijven en andere adressen. Andersom kun je natuurlijk ook e-mails ontvangen, zodat je geen belangrijke berichten meer mis zal lopen.

Wij controleren de werking van je nieuwe e-mail account, zodat je zeker weet dat die goed werkt. Het betekent dat jij e-mails kunt versturen en ontvangen, zowel met een nieuw adres als door jouw e-mail aan te maken op een apparaat waar je daar nog geen beschikking over had. We gaan pas weg als alles goed werkt en jij ook zelf weet op welke manier je daar gebruik van kunt maken.

E-mailadres aanmaken: zo werkt het

Een e-mailadres aanmaken of een e-mail opstellen met het account dat je nu ook op een mobiel apparaat kunt gebruiken? Wij helpen je er graag mee op weg. Onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten werken dagelijks met email. Daardoor kunnen we je goed helpen, zowel telefonisch als door bij je thuis langs te komen. We vragen je een aantal belangrijke dingen, waarmee we ontdekken wat er precies aan de hand is om dat voor je op te lossen.

Zoek je hulp bij e-mail en ben je daarvoor op zoek naar ervaren ondersteuning door slimme specialisten? Onze IT-studenten hielpen al meer dan 110.000 tevreden klanten. Ook jou helpen we graag bij het aanmaken en instellen van e-mail, zodat je daar op alle apparaten zonder problemen mee aan de slag kunt.

E-mailhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-mail. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
E-mail aanmaken: nieuw e-mailadres | Studentaanhuis