Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Jouw e-mail instellen, maar duizelt het zodra je IMAP en SMTP ziet? Veel mensen weten niet wat de juiste gegevens zijn voor een uitgaande mailserver, dus daarin ben je niet de enige. Wij helpen je graag bij mail instellen, waarmee we ervoor zorgen dat je belangrijke berichten kunt ontvangen en ook zelf kunt versturen. Je hoeft geen belangrijke mails meer te missen en andersom kun je iedereen mails sturen die je wilt.

We gaan voor je aan de slag met online mail instellingen, net als de instellingen die belangrijk zijn op de apparaten die je gebruikt belangrijk zijn. Wil je bijvoorbeeld mailen vanaf een tablet of een smartphone? Ook daarvoor kennen we de instellingen om e-mail te versturen en te ontvangen. Dat betekent dat jij daar optimaal gebruik van kunt maken, terwijl wij de instellingen voor je verzorgen.

Trustpilot: “Probleem was dat ik mijn router niet kon instellen. Nadat de student na een uur aan huis was verdwenen, was ik weer verbonden.” - Anna (4 sterren)

Instellingen e-mail: hoe moeten ze staan?

Weet je niet goed hoe de instellingen van e-mail moeten staan, maar merk je wel dat er iets is veranderd waardoor het niet (goed) meer werkt? Heel vervelend, vooral op het moment dat je net een belangrijke mail wilt versturen.

Trustpilot: “Ik kreeg mijn e-mails niet binnen op mijn tablet. De student heeft mijn mail nu goed ingesteld.” – van Dijk (5 sterren)

Wij kijken voor je wat er aan de hand is, bijvoorbeeld als het niet lukt om in te loggen of om mail te verzenden. We kunnen voor je nagaan waar het mis lijkt te gaan, zodat we dat heel specifiek kunnen oplossen. We zorgen voor de betaalbare oplossing waar jij naar zoekt. Soms lukt dat via ‘Hulp op Afstand’, maar we komen natuurlijk ook graag naar je toe om het op te lossen. We zorgen ervoor dat je jouw mail instellingen goed kunt laten zetten, zodat je daar weer zonder problemen gebruik van kunt maken.

Mail instellen: ervaren IT-studenten

Jouw mail instellen en weet je niet precies hoe dat werkt? Onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten hebben veel ervaring met e-mail. Ze gebruiken bijvoorbeeld Outlook, Gmail en Hotmail. Aan de hand van die ervaring kunnen ze nagaan wat er aan de hand is, om je daar vervolgens goed mee te helpen.

We hielpen op die manier al meer dan 110.000 tevreden klanten. We laten jou ook graag zien hoe we de e-mail instellingen goed kunnen instellen, zodat je begrijpt waardoor andere klanten zo blij zijn met de service die we bieden.

E-mailhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-mail. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
E-mail instellen: online en op jouw computer | Studentaanhuis