Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Mail versturen, maar lukt dat niet? Heel vervelend, vooral als je een belangrijke mailing wilt versturen en je niet goed weet waar het aan ligt. Wij zoeken dat voor je uit, op het moment dat je geen e-mail kunt verzenden.

Het kan liggen aan de volle mailbox van de ontvanger, een verkeerd e-mailadres of bijvoorbeeld verkeerde inloggegevens. Daarnaast kan het liggen aan de instellingen van de mailserver, aan het pakket dat je gebruikt of aan de software waarmee je wilt mailen. Wat dat betreft is het nog niet zo makkelijk om te achterhalen waardoor jij de mail niet kunt versturen (of geen mail kunt ontvangen).

Kan geen mail versturen: wat nu?

Kun je geen mail versturen en wil je weten wat er aan de hand is? Of belangrijker nog, zoek je iemand die dat voor je kan oplossen? Wij gaan er mee aan de slag. Onze 1.000+ ervaren IT-studenten weten wat er aan de hand kan zijn. Ze komen graag bij je langs en zorgen ervoor dat jij weer mail kunt versturen.

Trustpilot: “Studentaanhuis heeft uitstekend mijn e-mailprobleem opgelost. Ik kan eindelijk weer mails versturen.” – Lia (5 sterren)

In sommige gevallen gaat het om de instellingen van jouw mail. We kijken naar de server en hebben de belangrijke kennis van bijvoorbeeld SMTP en IMAP. En gaat het om mails die je wilt versturen vanaf een mobiel apparaat, zoals een tablet of een smartphone? Ook daar gaan we voor je mee aan de slag. Op die manier helpen we je goed op weg, zodat jij de mails weer probleemloos kunt versturen.

E-mail versturen: hoe werkt dat?

E-mail versturen en benieuwd hoe dat werkt? We leggen het je natuurlijk graag uit, zodra we de problemen voor je hebben opgelost. In sommige gevallen kunnen we je iets meer uitleggen over e-mail, waarmee jij kunt voorkomen dat het de volgende keer niet zal werken.

Onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten nemen graag even de tijd voor je, om uit te leggen hoe je de software kunt gebruiken en waar je op kunt letten. Op die manier zorgen we ervoor dat je beter leert begrijpen hoe e-mail werkt en hoe jij daar gebruik van kunt maken. Dat deden we al voor meer dan 110.000 tevreden klanten.

E-mailhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-mail. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Mailing versturen: e-mail versturen | Studentaanhuis