Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Je kan geen mail ontvangen, hoe los je dat op? Het is een lastige situatie, die aan verschillende zaken kan liggen. Misschien gebruik je de verkeerde gegevens of instellingen. Het kan ook zijn dat de mailbox vol zit, dat het spamfilter de mail tegenhoudt of dat er iets anders aan de hand is.

Wij gaan dit graag voor je na. Stel dat je geen mail kan ontvangen, dan is het voldoende om ons te bellen en aan te geven wat je al hebt geprobeerd. We denken mee met Hotmail problemen, net als e-mail problemen met andere programma’s en specifieke providers.

Tip: kun je wel mail verzenden, maar niet ontvangen? Ook in die gevallen kunnen we je doorgaans goed helpen.

Wel verzenden, maar niet ontvangen

Stel je kunt wel mail verzenden, maar die niet ontvangen. Het kan dan zomaar zijn dat je belangrijke berichten mist. Jij ziet ze niet binnenkomen, terwijl de verzender denkt dat je ze tot je beschikking hebt. En ook als je geen mail kunt verzenden en ontvangen is er iets aan de hand met jouw instellingen of het programma dat je gebruikt. We kijken dat voor je na, om het vervolgens voor je op te lossen.

Zoek je hulp bij e-mail, het liefst door betaalbare experts die weten wat ze doen? Onze ervaren IT-studenten zijn dan een uitstekende keuze. De meer dan 1.000 studenten hebben al meer dan 110.000 tevreden klanten geholpen.

E-mailhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-mail. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Kan geen mail ontvangen: wat nu? | Studentaanhuis