Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Problemen met Hotmail en weet je niet hoe je die moet oplossen? Kun jij bijvoorbeeld geen mail meer versturen of ontvang je geen mail van de kinderen of van anderen waarvan je dat verwacht? Wij zorgen ervoor dat we de Hotmail problemen netjes voor je oplossen.

Wij kunnen de Hotmail problemen voor je oplossen, omdat veel van onze ervaren IT-studenten daar ook zelf nog gebruik van maken. Ze kennen de software om mails te versturen en te ontvangen. Door de loop der jaren heen zijn er veel dingen veranderd. Het zou allemaal moeten blijven werken, maar zo nu en dan gaat er wel eens iets mis. Daar kan je zelf helaas weinig aan doen. Wij zijn er gelukkig om je te helpen.

We helpen gebruikers met Hotmail problemen, net als wanneer zij problemen hebben met KPN Mail of andere programma’s. We zorgen er daarmee voor dat jouw mail (weer) werkt zoals het hoort, zodat je een bericht kunt versturen en je geen belangrijke mailtjes mis zal lopen.

Hulp bij Hotmail

Heb je hulp nodig bij Hotmail en zoek je daarvoor naar een specialist? Onze ervaren IT-studenten werken er zelf mee en hielpen al meer dan 110.000 tevreden klanten. Dat betekent dat we goed weten wat er aan de hand kan zijn. Soms gaat het om het wachtwoord, soms om de instellingen en in andere gevallen om een mailbox die vol zit. Het zijn zaken die je zelf helaas niet altijd makkelijk kunt achterhalen, vandaar dat we je daar graag een beetje hulp bij aanbieden.

We gaan voor je na wat er aan de hand is, om je daar vervolgens de oplossing voor aan te bieden. We zorgen er op die manier voor dat jouw problemen met Hotmail als sneeuw voor de zon verdwijnen. Jij kunt weer mails ontvangen en die ook zelf weer versturen, zodat je daar gebruik van kunt maken op de manier waarop het bedoeld is.

Hotmail: aanmaken en instellingen

Benieuwd op welke manieren we je kunnen helpen met de problemen bij Hotmail? Dat kan in ieder geval op twee verschillende manieren:

  • Mail aanmaken

    Wil je een nieuw e-mailadres aanmaken bij Hotmail of ben je benieuwd hoe je een account kunt toevoegen aan bijvoorbeeld Outlook? Wij zorgen ervoor dat we een adres voor je aanmaken en je kunnen helpen om dat te integreren met bijvoorbeeld Outlook. Op die manier kun je er zowel op de computer als op mobiele apparaten mee mailen.

  • Mail instellingen

    Gaat het je in plaats daarvan om de mail instellingen, die niet helemaal goed lijken te staan? Er is sprake van veel vinkjes en instellingen, die allemaal op de goede manier ingesteld moeten zijn. Het is de enige manier om zonder problemen te mailen, zodat anderen de berichten ontvangen die je verstuurt. Wij kijken het voor je na of zorgen er in één keer voor dat we alles op de juiste manier voor je instellen.

We weten welke mail instellingen bij Hotmail belangrijk zijn en hoe je een alternatief voor een nieuw Hotmail adres kunt aanmaken. Wij zorgen ervoor dat je gratis kunt mailen, met de software die daar online het best voor geschikt is. Dat doen we op basis van Hotmail of een van de alternatieven, waar onze ervaren IT-studenten je veel meer over kunnen vertellen.

Hotmail problemen oplossen

Wil je jouw Hotmail problemen oplossen, maar weet je zelf niet goed waar je moet beginnen? We stellen de gegevens en instellingen voor je in op jouw PC, op een laptop, op een tablet of op een ander mobiel apparaat. Daarmee zorgen we ervoor dat je zonder problemen kunt mailen, zowel door de berichten te versturen als te ontvangen.

We hebben veel ervaring met e-mail en de verschillende problemen die je kunt ervaren. Lukt het met Hotmail niet om berichten te versturen of te ontvangen of wil je een account toevoegen? We maken de combinatie met Outlook, net als met de andere programma’s waar je gebruik van kunt maken. Op die manier kun jij mails versturen en ontvangen, uiteraard op de verschillende apparaten die je daarvoor in je bezit hebt. Hotmail werkt ook op een tablet of een smartphone, waardoor dat voor ons geen enkel probleem zal zijn.

E-mailhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-mail. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Problemen met Hotmail: aanmaken en instellingen | Studentaanhuis