Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Last van Gmail problemen en weet je niet hoe je die moet oplossen? Het is de makkelijkste manier om e-mail te verzenden, maar dan moet het natuurlijk wel werken. Niets zo lastig als e-mail die je niet ontvangt, berichten die je niet kunt verzenden of op die op de verkeerde manier binnenkomen. Wij krijgen regelmatig vragen rondom problemen met Gmail, waardoor je niet de enige bent die daarmee te maken heeft. Gelukkig kunnen onze ervaren IT-studenten het over het algemeen goed voor je oplossen.

Heb je problemen met Gmail of doet de e-mailclient het helemaal niet op het moment dat je er gebruik van wilt maken? Dat kan op de computer gebeuren, net als op een laptop, een tablet of een smartphone. Probeer het in ieder geval op een paar verschillende apparaten, waarmee je een paar problemen uit kunt sluiten.

Het is altijd belangrijk om ons zo duidelijk mogelijk aan te geven waar je precies last van hebt. Geef bijvoorbeeld aan welke browser je gebruikt, zoals Internet Explorer, Firefox, Safari of Chrome. En kun je daarnaast ook aangeven of je een applicatie of een extensie gebruikt? Dan maakt dat het makkelijker om gericht op zoek te gaan naar de oplossing.

Gmail doet het niet: wat nu?

Onze ervaren IT-studenten gaan voor je aan de slag als Gmail het niet doet. We bieden je de hulp waar je naar op zoek bent, door de belangrijke instellingen voor je na te kijken. Bovendien voorkomen we dat het cachegeheugen tot problemen leidt en kijken we bijvoorbeeld naar de cookies in jouw browser. Verder kijken we goed naar Gmail Labs, om na te gaan of je eventuele extra’s hebt ingeschakeld die misschien voor problemen zorgen.

Als je problemen hebt met Gmail lossen wij dat voor je op, zodat je weer e-mail kunt ontvangen en versturen. Wij zorgen ervoor dat jij een e-mail kunt versturen naar vrienden, dat je belangrijke berichten kunt ontvangen of dat je anderen zonder problemen kunt mailen. In veel van de gevallen maken onze ervaren IT-studenten zelf ook gebruik van de software van Google. Dat betekent dat ze er veel ervaring mee hebben, zowel professioneel als privé. We kunnen je helder aangeven wat er aan de hand is, lossen het voor je op en zorgen er daar waar mogelijk voor dat je er niet opnieuw mee te maken krijgt.

Trustpilot: “Ik had problemen met Gmail. Ik kon geen e-mails meer versturen. Alles kundig opgelost.” – Bas (5 sterren)

Gmail aanmaken: instellen en e-mail versturen

Benieuwd wat we allemaal voor je kunnen doen? Bij Gmail problemen kunnen we op drie belangrijke mensen voor je aan de slag:

  • Gmail aanmaken

    We kunnen Gmail aanmaken, zodat je daar gebruik van kunt maken. We helpen je een account aan te maken, door de verschillende belangrijke stappen te doorlopen. Uiteraard zorgen we voor het e-mailadres waar je gebruik van wilt maken. We leggen de belangrijkste functies voor je uit en kunnen je natuurlijk helpen bij de keuze voor de juiste instellingen.

  • Gmail instellingen

    Hulp nodig bij de Gmail instellingen? We kijken naar de server instellingen op jouw mobiele apparaat zoals een smartphone of een tablet of helpen je op de computer. We kunnen jouw Gmail account instellen en de juiste e-mailinstellingen kiezen, ook op het moment dat die altijd hebben gewerkt maar het ineens niet meer doen.

  • E-mail versturen met Gmail

    Heb je al een account en zouden de instellingen goed moeten staan, maar kun je geen e-mail versturen? Geen zorgen, wij helpen je na te gaan wat er aan de hand is. Daarnaast kunnen we je helpen in te stellen dat je automatisch een mail kunt versturen in Gmail, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat of even niet beschikbaar bent.

We kunnen je helpen Gmail aan te maken, in te stellen en een e-mail te versturen. Op die manier zorgen we ervoor dat je optimaal aan de slag kunt met de slimme software, waar veel mensen al gebruik van maken om e-mail te versturen.

Problemen met Gmail oplossen

Wil je jouw problemen met Gmail oplossen of heb je problemen met e-mail in het algemeen? Wij gaan voor je na wat er aan de hand is en zorgen er natuurlijk voor dat we het voor je oplossen.

Onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten weten hoe Gmail werkt. We werkten voor meer dan 100.000 tevreden klanten en krijgen van hen een geweldige waardering. Bovendien zijn we al 5x op rij uitgeroepen tot Beste Servicebedrijf van het Jaar, een prijs waar we ontzettend trots op zijn. Wij helpen je graag als je problemen ervaart met Gmail of als je moeite hebt om alles op de juiste manier in te stellen. We nemen graag de tijd voor je, zodat jij er niet meer alleen voor staat.

E-mailhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-mail. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Gmail problemen: aanmaken, instellen en verzenden | Studentaanhuis