Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

KPN Mail problemen, bijvoorbeeld omdat je geen verbinding kunt maken of omdat de verkeerde uitgaande mailserver lijkt te zijn ingesteld? Het zijn lastige problemen, die je niet altijd zelf goed kunt oplossen. En sterker nog, wij worden regelmatig gebeld door klanten waarbij de inbox per ongeluk vol zit of die hun account per ongeluk verwijderd hebben.

Je hoeft je gelukkig geen zorgen te maken, omdat we dat netjes voor je kunnen oplossen. Wij zorgen ervoor dat we in kaart brengen waarom KPN Mail het niet doet, waarna we aan de slag gaan met de oplossing. Onze 1.000+ ervaren IT-studenten weten waar het waarschijnlijk aan ligt, om je daar vlot mee te kunnen helpen.

In een aantal gevallen kunnen we je ook via ‘Hulp op Afstand’ helpen, waardoor we niet eens bij je langs hoeven te komen. In andere situaties komen we graag naar je toe, zowel bij problemen met KPN Mail als wanneer het bijvoorbeeld gaat om Outlook of een ander programma.

KPN Mail doet het niet: wat nu?

Doet KPN Mail het niet en weet je zelf niet goed waar dat aan ligt? Dit kan verschillende oorzaken hebben, iets waar we je gelukkig goed bij kunnen helpen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat er geen sprake is van een werkende verbinding. Het lukt dan ook niet om e-mail te ontvangen of versturen, waardoor je de belangrijke berichten niet binnenkrijgt of niet weg kunt zenden. Wij checken de verbinding, waarna we goed kijken naar de e-mail die niet werkt. Op die manier zoeken we uit wat er aan de hand is, om je daarover goed te adviseren en de juiste oplossing te kunnen bieden.

Werkt de verbinding goed, maar lijkt de uitgaande mailserver niet te kloppen? Het is iets dat niet veel mensen zelf kunnen, dus je bent in ieder geval niet de enige met dat probleem. Je hebt de mailserver nodig als je de mail voor de eerste keer instelt, net als op een tablet, een smartphone of een ander mobiel apparaat. Daarmee zorg je ervoor dat de mails op de juiste manier worden verzonden, zoals je ze andersom ook kunt ontvangen. Heb je problemen met KPN Mail en weet je nog helemaal niet waar het aan ligt? Ook dat is geen probleem, omdat we daar in de meeste gevallen vlot voor je achter kunnen komen.

KPN Mail: aanmaken, instellen en versturen

Benieuwd hoe we je kunnen helpen met de KPN Mail problemen die je ervaart? Dat kan in ieder geval op drie verschillende manieren:

  • Mail aanmaken

    Een account aanmaken bij KPN Mail, maar lukt dat niet goed? We helpen je bij de eerste aanmelding, net als wanneer je jouw e-mailadres wilt wijzigen of als je een extra account wilt toevoegen. Bovendien kunnen we je helpen om jouw e-mailadres aan te melden bij Outlook of een ander e-mailprogramma. Wij zorgen ervoor dat je mail kunt aanmaken en daar gebruik van kunt maken.

  • Mail instellen

    Twijfel je over de e-mail instellingen bij KPN of heb je het idee dat je jouw mail opnieuw moet instellen? We weten hoe we KPN Mail moeten instellen, waardoor we je daar goed mee kunnen helpen. We checken de instellingen als het niet meer werkt zoals voorheen of als je er op een andere manier gebruik van wilt maken. Dankzij de juiste mail instellingen bij KPN kun je mails versturen en natuurlijk ontvangen, zodat je geen belangrijke berichten meer zal missen.

  • Mail versturen

    Wil je mail versturen, maar is dat precies hetgeen dat niet lukt? We helpen je via KPN Mail berichten te versturen en netjes te ontvangen. Je kunt mails versturen aan familie en vrienden, net als aan bedrijven waarmee je bepaalde zaken wilt regelen. We checken of de instellingen goed staan en wat er mis gaat, om het vervolgens netjes voor je op te lossen. En op die manier zorgen we er ook voor dat je andersom netjes de mails ontvangt die anderen aan jou sturen.

Uiteraard kunnen we je ook helpen met een aantal andere KPN Mail problemen. Het zijn voorbeelden van waar veel mensen mee te maken hebben, waardoor onze IT-studenten daar zeer ervaren in zijn.

Trustpilot: “Quirijn heeft een nieuw KPN e-mailprogramma geïnstalleerd waardoor alles weer werkt.” – Lia (5 sterren)

Problemen met KPN Mail oplossen

Wil je jouw problemen met KPN Mail laten oplossen, het liefst door iemand die niet bij KPN werkt? Wij werken met ervaren IT-studenten die volledig onafhankelijk zijn. We zijn er voor jou, om ervoor te zorgen dat jouw mail snel weer werkt (zoals je dat gewend bent). Het is de makkelijkste manier om alles weer netjes in orde te krijgen en daar goed gebruik van te maken.

Heb je problemen met e-mail in het algemeen of in het bijzonder met KPN Mail? Wij kijken voor je na wat er aan de hand is en zorgen voor een goede oplossing. Dat doen we voor onze meer dan 110.000 tevreden klanten, dus ook jou zijn we daar graag mee van dienst.

E-mailhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-mail. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
KPN Mail problemen: aanmaken, instellen en versturen | Studentaanhuis