Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Outlook problemen en weet je niet hoe je die moet oplossen? Outlook is het e-mailprogramma van Microsoft, dat bekend staat om de goede werking en uitgebreide mogelijkheden. Tegelijkertijd is het helaas niet het meest gebruiksvriendelijke programma, vooral niet als er wat mee aan de hand is. Er kan sprake zijn van allerlei foutmeldingen en errors, waar veel mensen zelf niet uitkomen. Wat dat betreft ben je niet alleen om Outlook problemen op te lossen, dat doen we voor veel meer van onze klanten.

We zoeken netjes voor je uit wat de problemen zijn met Outlook. Het is wel handig om van te voren aan te geven welke versie van Outlook je gebruikt, wat je precies probeert en of dat eerder wel lukte. Daarnaast is het belangrijk dat je verbinding hebt met internet. Het zijn allemaal zaken die we graag samen met je controleren, om je de Outlook hulp te bieden die je nodig hebt.

Wij zorgen ervoor dat je weer een e-mail kunt versturen naar de kinderen of dat je geen belangrijke berichten meer mis zal lopen. Als je hulp bij Outlook nodig hebt, gaan we daar graag voor je mee aan de slag. We herkennen de Outlook problemen waar je mee te maken kunt krijgen en lossen die voor je op, zodat jij de software weer kunt gebruiken zoals je dat gewend bent.

Tip: gebruik je Outlook voor Ziggo Mail, Gmail of een ander account? Wij kunnen er uitstekend voor je mee aan de slag.

Hulp bij Outlook

Zoek je hulp bij Outlook, bijvoorbeeld om een nieuw e-mailadres aan te maken, om je handtekening te veranderen of bij andere instellingen waar je zelf niet helemaal uitkomt? We krijgen regelmatig vragen van mensen met foutmeldingen en andere errors, net als wanneer ze er op een bepaalde manier gebruik van willen maken. Onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten weten goed hoe de software werkt en wat er belangrijk is om e-mail te versturen en ontvangen.

Trustpilot: “Ik had geen internet en ook mijn Outlook e-mail gaf problemen. Gelukkig zijn alle problemen snel opgelost.” - Anton (4 sterren)

Ontvang je geen e-mail meer in Outlook of lukt het niet meer om bekenden een bericht te sturen? Heel vervelend, maar gelukkig goed op te lossen. We komen graag bij je langs om er samen naar te kijken en het snel en vakkundig op te lossen.

Outlook: e-mail aanmaken, instellen en versturen

Benieuwd op welke manieren we je kunnen helpen met problemen met Outlook? Dat kan bijvoorbeeld bij de volgende drie uitdagingen:

  • Account en e-mail aanmaken in Outlook

    Een account of een e-mail aanmaken in Outlook? Het is een van de eerste dingen die je moet doen, om er gebruik van te kunnen maken. Wij helpen je een Outlook account aan te maken of zorgen ervoor dat je het aantal e-mailadressen kunt uitbreiden. Geef ons aan hoe je er graag gebruik van wilt maken, dan gaan wij daar voor je mee aan de slag. Wij zorgen ervoor dat je de software kunt gebruiken op de manier die je voor ogen hebt.

  • Outlook instellen

    Jouw Outlook instellen of zelfs installeren op jouw computer? We zorgen ervoor dat je de software kunt gebruiken, zowel op een vaste computer en een laptop als op een tablet of een smartphone. En werkte Outlook altijd wel, maar is er iets misgegaan en wil je dat we daar opnieuw voor je naar kijken? Wij gaan er mee aan de slag, zodat Outlook weer werkt op de manier zoals je dat altijd gewend was.

  • Email versturen

    Tenslotte helpen we je e-mail te versturen, via Outlook. Dit betekent dat wij alles zo instellen dat jij mail kan ontvangen en weer kan versturen. Dus kan je wel mail ontvangen maar niet verzenden, of ook niet ontvangen? Geef het ons aan, dan gaan we er mee aan de slag en lossen we het voor je op.

Outlook problemen oplossen

Dankzij onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten weten we goed wat er met je e-mail aan de hand kan zijn. En belangrijker nog, hoe we het ook weer voor je kunnen oplossen. Wij zorgen ervoor dat we Outlook goed voor je nakijken, om eventuele problemen terug te leiden naar een oorzaak en de problemen snel en vakkundig op te lossen.

We boden op die manier meer dan 110.000 tevreden klanten hulp, in veel van de gevallen met Outlook. We leggen uit hoe ze de software kunnen gebruiken en hoe ze bepaalde problemen in de toekomst kunnen voorkomen. Daarmee zorgen we er graag voor dat je zo min mogelijk Outlook problemen zal ervaren, zodat je in plaats daarvan zonder problemen berichten kunt ontvangen en versturen.

Benieuwd waarom onze andere meer dan 110.000 tevreden klanten ons graag inschakelen voor problemen met e-mail? We kijken voor je na wat er aan de hand is en gaan er natuurlijk mee aan de slag. Op die manier zijn we jouw specialisten, om jouw problemen met Outlook op te lossen en om je uit te leggen wat er belangrijk is om op te letten.

E-mailhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-mail. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Outlook problemen: aanmaken, instellen en versturen | Studentaanhuis